Baas NPO 3 zint op 'protestactie': 'Plan van Slob is idioot... Het gaat juist ontzettend goed!'

Geen categoriejun 24 2019, 12:00
Ja hoor, je hebt helemaal gelijk. Laten we er nóg maar wat meer belastinggeld tegenaan gooien.
Suzanne Kunzeler is boos. Heel boos. Nou heeft u ongetwijfeld nog nooit van haar gehoord, maar mevrouw heeft wel degelijk een belangrijke functie. Ze is namelijk de hoogste baas bij NPO 3. Inderdaad, de 'jongerenzender' die opgebouwd wordt tot een thuis voor de regionale omroepen. Wat betekent dat zij haar positie en invloed verliest.
Dat is dan ook precies waarom ze zo boos is. Tegen het Algemeen Dagblad zegt ze dat ze op een protestactie broedt. Álles om de plannen van het kabinet tegen te houden.

Haar eerste gedachte bij het lezen van de onlangs verschenen brief van mediaminister Arie Slob met daarin de plannen voor een ‘moderner’ NPO? ,,Wat een bizar broddelwerk. En niet alleen omdat er meer dan honderd taal- en stijlfouten instaan. Inhoudelijk is het helemáál een ramp.’’

En ze heeft het ook het één en ander te zeggen over de prestaties van haar zender, die in haar ogen onmisbaar is:

"Er is keihard gebouwd. Inmiddels zijn we veelal de derde zender na NPO 1 en RTL 4 in de doelgroep 20-49 jaar. Het gaat dus ontzettend goed, het publiek weet ons te vinden. Het grootste slachtoffer van het idiote plan van Slob is straks de kijker, waar we het allemaal voor doen."

Nee, mevrouw, jullie doen het niet voor "de kijker." Als dat zo was zouden jullie al lang een rechts programma gemaakt hebben. Daar roept de kijker namelijk al jaren om.
Waar het jullie dan wel om gaat? Nou, simpel:
1. Verspreiding van jullie achterlijke linkse gedachtegoed
2. Zelfverrijking
3. Macht
Daarom zeg ik: die Slob is (voor de verandering) goed bezig. Sloop NPO 3 maar. Hopelijk volgende andere NPO's daarna.
Hier een video van een interview met deze dame, gedaan door Broadcast Magazine. Gewoon, zodat mensen zelf even naar haar kunnen luisteren (hoewel over een ander onderwerp).
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten