Baas van criminele motortokkies No Surrender wil nu ook de Tweede Kamer in. Belachelijk!

Baas van criminele motortokkies No Surrender wil nu ook de Tweede Kamer in. Belachelijk!

Alsof er nog niet al genoeg clowns klaarstaan om straks op een blauw stoeltje te komen zitten.

De Tweede Kamerverkiezingen zijn pas in maart volgend jaar, maar nu al staat een imposante rij met kandidaat-partijen klaar om zich ook met de nationale politiek te gaan bemoeien. Je hebt de Onzinnige Partij - oeps ik bedoel Vrijzinnige Partij - en ook is daar het Forum voor Poetincratie - ik bedoel Democratie - en we mogen ook onze vrienden van de KRENK - ha, wat een nare typo, dat moest DENK zijn - uiteraard niet vergeten.

Een bonte verzameling clowns, maar één ding zijn ze gelukkig niet: criminelen. Toch probeert nu ook de georganiseerde misdaad een voet tussen de deur te krijgen door de voorman van de ongure motorclub No Surrender af te vaardigen met zijn nieuwe partij Rechtdoor:

"De voorman van de omstreden motorclub No Surrender, Henk Kuipers, zegt bij de komende Tweede Kamerverkiezingen een zetel te willen behalen met zijn eigen partij Rechtdoor.

Kuipers beweert gesteund te worden door meerdere ex-politici, ondernemers en zelfs een ex-officier van justitie. Hij zegt ,,het politieke gekonkel" meer dan zat te zijn, schrijft De Telegraaf."

No Surrender is echt een hele enge club. Niet alleen is 'godfather' van de poldercriminalitiet Willem Holleeder een lid van de bende en er een graag geziene gast, maar ook worden mensen in rondom de club aan de lopende band gearresteerd vanwege allerlei misdaden. Twee weken geleden nog werd een medewerkster van het ministerie van Defensie gearresteerd, omdat zij geheime informatie had doorgespeeld naar haar vriendjes binnen de macabere rijtuigenbende.

Ook wordt No Surrender in verband gebracht met geweldsdelicten, drugshandel en het witwassen van crimineel geld.

Maar leider Henk Kuipers wil de politiek in. Om wat te doen? Deze misdaden uit het Wetboek van Strafrecht te halen, soms? Wat mij betreft: no way. Weg met dit enge figuur!

Want Henk, jij en je criminele vrienden zijn wel het laatste wat Nederland kan gebruiken. Dus scheer je weg, en neem je 'stoere jongens' met hun motorfietsen mee en ga lekker met ze door de duinen crossen. Laat vervolgens de politiek gewoon over aan mensen die geen strafblad van hier tot aan Tokio hebben.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties