Screen Shot 2020 03 28 at 152347

BAH! Utrechtse bus-spuger in beeld! Wie kent hem?!

Geen categoriemrt 28 2020, 14:00
Het opsporingsprogramma van RTV Utrecht in samenwerking met Politie Midden-Nederland & Openbaar Ministerie, Bureau Hengeveld, is op zoek naar een asociale bus-spuger. We worden allemaal gevraagd om deze gek te identificeren en, als we hem kennen, contact op te nemen met het politienummer zodat hij aangepakt kan worden.
Het stuk tuig op de foto toeslag maar liefst twee keer toe. Eén keer bij bushalte Majellapark en daarna bij de bushalte Vleutenseweg. In beide gevallen bespuugde hij zomaar de chauffeur.
Het zal niemand verbazen dat de autoriteiten dit bijzonder serieus opnemen in deze tijden van corona. Het kan zomaar zijn dat deze malloot het virus heeft en de chauffeur óók besmet heeft. En zelfs als dat niet zo is moet dit soort wangedrag afgestraft worden om ervoor te zorgen dat ander tuig het niet kopieert.
Reden genoeg dus om meneer deze Tokkie aan te pakken.
En ja, daar zijn echt mogelijkheden voor. Zoals deze docent aan de Politie Academie uitlegt kan hij zelfs buiten heterdaad aangehouden worden en is hij minimaal verdachte van mishandeling.
https://twitter.com/POL_Gorter/status/1243828211496214528
Dus, komt deze malloot je bekent voor? Help de politie hem te identificeren!
Volg mij op Twitter en Steun mij op BackMe.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten