Bam! Wilders krijgt zijn zin! Kamerdebat over politieke heksenjacht op Wilders een feit

Bam! Wilders krijgt zijn zin! Kamerdebat over politieke heksenjacht op Wilders een feit

Geert Wilders. © De Dagelijkse Standaard.

Wilders zat er al enige tijd om te vragen, een Kamerdebat rondom zijn vervolgingssoap. Nu heeft hij dan toch eindelijk een meerderheid achter zich kunnen krijgen om dit debat te organiseren. Er komen steeds meer smerige feiten boven tafel, dus Wilders verdient ook de ruimte om zijn beklag te doen in de Kamer.

?ref_src=twsrc%5Etfw

Ondanks dat er maandelijks nieuwe bewijzen naar boven drijven dat Wilders gewoon keihard politiek wordt vervolgd doet het OM alsof haar neus bloed. Wilders roept al jaren dat zijn vervolging één grote grap is, en met alle klokkenluiders en documenten die naar buiten komen, valt ook moeilijk te ontkennen dat Wilders ongelijk had.

?ref_src=twsrc%5Etfw

We zijn benieuwd wat de collega's van Wilders hierover te zeggen hebben. Het zou de ideologische tegenstanders van Wilders sieren als ze hun steun uitspreken. Want wat hier gebeurt kan niet. Topambtenaren, ministers en zelfs de premier zijn allemaal betrokken rondom de vervolging van Wilders.

En ondertussen doen ze allemaal alsof hun neus bloedt.

Laten we hopen op een spektakel-speech van Geert Wilders, want hij heeft alle redenen om keihard te fulmineren op Justitie. Met alle chaos op dat departement is het de hoogste tijd voor een grote schoonmaak. Wilders en zijn team van advocaten blijven door stormen!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Kamerdebat Vervolging Wilders

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties