Barca moet vanavond aan de bak

Geen categoriedec 10 2011, 14:48
Het grote voetbalspektakel begint vanavond om 22:00 uur.
Volgens mij kunt u, als u in Nederland woont, de wedstrijd live kijken op Sport 1. Als u dit kanaal niet heeft kunt u gewoon naar de website gaan van deze zender. Daar wordt el clasico namelijk gelivestreamd.
Ondertussen laat Josep Guardiola, de trainer van Barcelona, al weten dat hij Real Madrid dit jaar sterker vindt dan vorig jaar. Daarnaast, zo zegt hij, ligt de druk bij Barca; zij staan achter in de competitie en zij moeten dus winnen.

De trainer is van mening dat de druk bij Barcelona ligt. ''Er is altijd meer druk bij de ploeg die een achterstand heeft in de competitie'', weet Guardiola, die met Barcelona zes verliespunten meer heeft dan Madrid. ''Er staat voor ons meer op het spel.''

Dat klopt, natuurlijk.
Hoewel Barca een geweldig team heeft (maar ik mezelf er maar niet toe kan brengen ze te steunen) denk ik dat Real Madrid vanavond wint - en dat deze wedstrijd weleens van doorslaggevend belang kon zijn voor de afloop van dit seizoen in de Primeria Division. Barca speelt dit jaar minder goed dan vorig jaar, Real juist beter. Daarnaast hebben de Madrilenen de counter tegenwoordig echt geperfectioneerd. Ja, die zal dodelijk zijn, ook tegen Barcelona.
Wat de uitslag ook moge zijn, een ding is nu al zeker: vanavond zal een schitterende voetbalavond worden.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten