Baudet: 'Linkse bibliotheken weigeren rechtse boeken op te nemen in collecties'

Baudet: 'Linkse bibliotheken weigeren rechtse boeken op te nemen in collecties'

Het zou me helemaal niet verbazen.

Dat het onderwijs is overgenomen door linkse activisten wisten we al langer. Basisscholen, middelbare scholen, mbo's, hbo's en universiteiten; bijna allemaal worden ze gerund door GroenLinks-supportende nepintellectuelen.

Dat is al erg genoeg, maar blijkbaar heeft links bibliotheken nu óók in handen.

Het zou natuurlijk helemaal niemand verbazen als dit verhalen kloppen. Als links érgens in uitblinkt dan is het in intolerantie. Jawel, zogenaamd staat links voor tolerantie en worden wij van rechts er juist van beschuldigd 'intolerant' te zijn, maar een blinde kan nog zien dat de werkelijkheid anders is. Probeer als rechtse man of vrouw maar eens carriere te maken in het onderwijs of bij de mainstream media; de kans dat je dit gaat lukken is nihil. En waarom? Omdat die sectoren totaal gerund worden door politiekcorrect links. Alles en iedereen wat niet honderd procent links is wordt op een zijspoor gezet.

Dat dit gebrek aan tolerantie van links voor rechts ook tot uitdrukking komt door het boycotten van bepaalde boeken is dan ook best logisch. Kijk maar naar hoe linkse gekken losgaan op, zeg, Voorwaardelijke Liefde van Thierry Baudet. Ze maken er totaal geen geheim van dat dit werk wat hen betreft zo snel mogelijk op een zwarte lijst gezet moet worden zodat niemand zijn roman ooit nog kan lezen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties