Baudet tegen "extreemlinkse haatdocent": "We komen graag langs om de schandelijke laster recht te zetten"

Baudet tegen "extreemlinkse haatdocent": "We komen graag langs om de schandelijke laster recht te zetten"

Thierry Baudet is not amused that een leraar zijn leerlingen indoctrineert met linkse haat.

Zoals wij gisteren berichtten is docent Ivar Gierveld, van de Marianum scholengemeenschap, gierend hard de bocht uitgevlogen. Meneer de docent liet zijn leerlingen namelijk een essay schrijven over de racistische gedachten en uitspraken van Thierry Baudet. Nou is Baudet natuurlijk helemaal geen racist, maar Gierveld wil dat zijn leerlingen ervan overtuigd zijn dat hij dat wél is. Want rechts en dus doodeng.

Geheel terecht pakte Baudet Gierveld en zijn school keihard aan gistermiddag en -avond. Hij deed dat op zijn favoriete Internetstek: Twitter.

In één tweet noemt hij Gierveld een "extreemlinkse haatdocent" en verbaast hij zich hogelijk over het standpunt van zijn school, dat pertinent achter de lasterende leraar blijft staan:

Vervolgens laat hij weten dat hij maar wat graag bereid is om, samen met Yernaz Ramautarsing, langs te komen bij Giervelds school zodat hij de "schandelijke later aan het adres van FVD" recht kan zetten:

Het zal niemand verbazen dat Gierveld en Marianum nog niet zijn ingegaan op Baudets aanbod. Immers, de opdracht was duidelijk bedoeld als trucje om leerlingen te indoctrineren. Als Baudet en Ramautarsing langskomen gaan ze daar tegen in, wat natuurlijk niet de bedoeling is. Want stel je voor dat leerlingen de waarheid komen te weten. Brr, je moet er niet aan denken! Nee, dan is het veel beter om keihard tegen ze te liegen over rechts. Dan weet je in ieder geval zeker dat ze als goede, brave linkse hippies eindigen. Want daar is het dit soort 'onderwijzers' én scholengemeenschappen om te doen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties