Baudet tegen "extreemlinkse haatdocent": "We komen graag langs om de schandelijke laster recht te zetten"

Geen categorienov 29 2017, 9:00
Thierry Baudet is not amused that een leraar zijn leerlingen indoctrineert met linkse haat.
Zoals wij gisteren berichtten is docent Ivar Gierveld, van de Marianum scholengemeenschap, gierend hard de bocht uitgevlogen. Meneer de docent liet zijn leerlingen namelijk een essay schrijven over de racistische gedachten en uitspraken van Thierry Baudet. Nou is Baudet natuurlijk helemaal geen racist, maar Gierveld wil dat zijn leerlingen ervan overtuigd zijn dat hij dat wél is. Want rechts en dus doodeng.
https://twitter.com/thierrybaudet/status/935445025240084481
Geheel terecht pakte Baudet Gierveld en zijn school keihard aan gistermiddag en -avond. Hij deed dat op zijn favoriete Internetstek: Twitter.
In één tweet noemt hij Gierveld een "extreemlinkse haatdocent" en verbaast hij zich hogelijk over het standpunt van zijn school, dat pertinent achter de lasterende leraar blijft staan:
https://twitter.com/thierrybaudet/status/935584027838476293
Vervolgens laat hij weten dat hij maar wat graag bereid is om, samen met Yernaz Ramautarsing, langs te komen bij Giervelds school zodat hij de "schandelijke later aan het adres van FVD" recht kan zetten:
https://twitter.com/thierrybaudet/status/935584446622978049
Het zal niemand verbazen dat Gierveld en Marianum nog niet zijn ingegaan op Baudets aanbod. Immers, de opdracht was duidelijk bedoeld als trucje om leerlingen te indoctrineren. Als Baudet en Ramautarsing langskomen gaan ze daar tegen in, wat natuurlijk niet de bedoeling is. Want stel je voor dat leerlingen de waarheid komen te weten. Brr, je moet er niet aan denken! Nee, dan is het veel beter om keihard tegen ze te liegen over rechts. Dan weet je in ieder geval zeker dat ze als goede, brave linkse hippies eindigen. Want daar is het dit soort 'onderwijzers' én scholengemeenschappen om te doen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten