Beau van Erven Dorens gaat los op Kemna en Gosschalk: "Lik mijn reet!"

Geen categorieapr 12 2018, 12:00
Er is niets veranderd.
Beau van Erven Dorens maakte tijdens de uitzending van RTL Boulevard van gisteravond duidelijk dat hij 100 procent lak heeft aan castingbureau Kemna en Job Gosschalk. Hij heeft namelijk een brief ontvangen van de advocaat van het bureau. Duidelijk met de bedoeling om hem het zwijgen op te leggen.
Nou, daar is Van Erven Dorens niet van onder de indruk.
"Dat geloof je toch niet, dan interesseert het je toch geen reet wat er allemaal gebeurd is. Kijk en deze hele brief van jou, Christiaan Alberdingk Thijm, hier..." op dat moment liet Beau de brief zien. "Lik mijn reet."
Waarom? Nou, omdat Beau zelf ervaring heeft met Gosschalk. "Ik 1994 heb ik ook tegenover hem gestaan. Toen heeft hij gezegd: 'Beau, misschien is het wel een goed idee als jij je broek uittrekt, want dan kan ik die foto's in Duitsland verkopen.' Dus dat heeft altijd in mijn achterhoofd gezeten. 'En hier is een map met allemaal mensen die je voor zijn gegaan.' En toen liet hij foto's zien van allemaal mannen met harde penissen etcetera."
"Dus toen dit naar buiten kwam dacht ik: Jezus, al die tijd, dertig jaar lang, heeft dit roofdier daaraan gewerkt."
Omdat hij het zo erg vindt dat geen enkele "groot acteur" opstaat "die zegt dat dit moet veranderen" doet Beau het zelf maar.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten