Screen Shot 2022 02 04 at 144157

Beelden! Amerikaanse soldaten gaan heel vreedzaam, tolerant, liefhebbend en vrijblijvend massaal naar Oost-Europa

Geen categoriefeb 04 2022, 12:51
Als je Westerse overheden en media moet geloven is het Rusland dat "troepen" nabij Oekraïne heeft geparkeerd om zo een oorlog te kunnen ontketenen. Maar ondertussen zijn het de Amerikanen die juist naar ándere landen trekken. Wie is er nu oorlogszuchtig?
Vladimir Poetin zou uit zijn op oorlog. Dit 'weet' het Westen omdat de Russische president militairen/troepen heeft neergezet nabij de Russische grens met Oekraïne. Dat is, vinden zij, heel "bedreigend." En gevaarlijk.
Maar wat zien we hier? Juist: Dat zijn duizenden Amerikaanse troepen die zomaar even naar een land worden gestuurd in Oost-Europa, duizenden kilometers van hun eigen land.
https://twitter.com/RT_com/status/1489547005554839554
Die troepen worden feitelijk bij de grens met Rusland neergezet. Op grondgebied dat niet Amerikaans is. Ondertussen bevinden alle Russische troepen zich gewoon op Russisch grondgebied. Ze zijn niet duizenden kilometers afgereisd buiten de eigen landsgrenzen gereisd in een futiele intimidatiepoging. Nee. Ze staan gewoon in hun eigen land. Ze gaan de grens niet over. Niet goedschiks, maar ook niet kwaadschiks.
Zie het contrast met Amerika dat duizenden troepen zo even, hop, naar de andere kant van de wereld brengt en dan het liefst ook nog zo dicht mogelijk bij Rusland.
Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Vladimir Poetin is natuurlijk geen lieverdje. Maar die flauwekul dat de NAVO en zeker Amerika vredelievend zijn is je reinste onzin.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten