Bejaarde grootmoeder werkt elke nacht in keihard in koffiehuis. Dan bedenken deze studenten een geweldige manier om haar te belonen

Geen categorieokt 09 2015, 20:00
Kathryn Thompson wil haar hele leven al naar Disney World; niet in haar eentje, maar met haar hele familie.
Het enige probleem? Ze werkt 's nachts in een koffiehuis; ze verdient genoeg om voor zichzelf te zorgen, maar dat is het dan wel. Ze kan met geen enkele mogelijkheid genoeg geld sparen om haar familie mee te nemen op deze droomreis.
En dat is zonde. Ze werkt namelijk keihard en staat bekend als een bijzonder aardige koffiejuffrouw. Iedereen die haar kent, houdt van haar.
Daarom besloten twee universiteitsstudenten - Lucy Smith-Williams and Taylor Zisholtz - om iets speciaals voor Kathryn te doen. Ze hadden haar op haar werk leren kennen: ze zitten zelf vaak in het koffiecafé om bij te praten én samen te studeren. Kathryn werkte er altijd als zij er zitten en zet zich 100% in om de jongedames zo goed mogelijk te serveren. Ze hoeven maar te roepen of ze staat klaar voor ze.
Lucy en Taylor wisten dat Kathryn maar wat graag naar Disney World wilden, maar hebben zelf de financiën ook niet om haar deze trip te bezorgen. Daarom besloten ze om in het geheim een GoFundMe-actie op te zetten: andere mensen kunnen uit vrije wil doneren aan dat soort acties.
Het duurde even, maar uiteindelijk slaagden de twee studenten erin om $7000 op te halen, $500 meer dan hun doel van $6500.
Onlangs konden ze Kathryn dan ook verrassen. Ze namen een camera met zich mee en lieten de koffiejuffrouw weten wat ze gedaan hadden... en wat het resultaat was. Kathryns emotionele reactie zegt eigenlijk alles wat we hierover kunnen zeggen:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/10/A-Magical-Surprise-for-Kathryn-360p.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten