shutterstock 573642037

Belachelijk! Politievlogger krijgt doodsbedreigingen na Zembla-docu over hondengeleiders

Geen categorienov 22 2020, 21:00
Jan-Willem Schut is een vloggende politieagent met honderdduizenden volgers op YouTube. Omdat hij voor de politie werkt wordt hij nu bedreigd, puur vanwege de Zembla-aflevering over hondengeleiders van de politie. Kennelijk vond iemand dat te ver gaan en vindt het daarom oké om Schut te bedreigen...
Moet je kijken, dit gaat toch helemaal nergens meer over?!
https://twitter.com/PolitieJW/status/1330327452133040129
Dit is echt belachelijk. Je hebt altijd wel van die keyboardwarriors die vooral van achter hun pc heel lijp zitten te doen, maar dit gaat wel een stap verder. Iemand zoekt hier gewoon doelbewust een agent op, en ook nog eens één die niets met die hele uitzending te maken heeft gehad.
Ik hoop dat ze het adres van die vent weten te achterhalen en hem ook echt goed aanpakken. Het moet maar eens een keer afgelopen zijn met het bedreigen van agenten in dit land.
Die mafklappers van Radicaal, de jongerenpartij van BIJ1, deden al een belachelijke poging en nu komt het weer uit de hoek van ja, wat eigenlijk? Dierenvrienden met AK-47's? Volgens mij grijpen dit soort lui ieder argument aan om de politie te bedreigen. En vaak zal het loos alarm zijn, het hoeft maar één keer goed mis te gaan met zo'n doorgedraaide gek.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten