Berlijn: moslima valt verkoopster aan... omdat ze lingerie én hoofddoekjes verkocht

Geen categoriesep 07 2017, 20:00
Tolerantie op zijn best in de Duitse hoofdstad.
Het was onlangs weer eens een feest van verdraagzaamheid in Berlijn. Naar inmiddels bekend is geworden heeft een moslima - door andere media natuurlijk steevast een 'vrouw in niqab genoemd' - daar op 26 augustus aardig huisgehouden in een winkel voor vrouwenmode. Die winkel waagde het namelijk om - houd je vast - hoofddoekjes én lingerie in één ruimte te verkopen. De brutaliteit!
Dat liet deze dame natuurlijk niet op zich zitten: naar verluid kwam ze de winkel twee keer binnen. De eerste keer kwam ze in het Duits en Turks vloeken tegen de verkoopster waarna ze - natuurlijk meer dan terecht - weggestuurd werden. Kort daarna kwam de boze klant echter terug met een andere vrouw, waarna ze de desbetreffende verkoopster in elkaar begonnen te slaan om de inhoud van haar winkel. Voor zover de praktische invulling van de religie van de vrede!
Behalve dat de oude media steevast weigeren om deze dame als moslima te benoemen - alsof ook maar enig andere vrouw vrijwillig een halve tent over straat meezeult - is misschien nog wel misselijkmakender dat men meldt dat het "mogelijkerwijs om een religieus-geïnspireerde daad gaat". Ja, ik zou zeggen dat dat inderdaad héél erg mogelijk is wanneer een moslima in niqab een verkoopster aanvalt voor het samen verkopen van hoofddoekjes en lingerie: zeg maar 200% zeker weten.
En dan hebben we nog een leuk probleem: omdat mevrouw de boze moslima vrouw die graag wat warmer gekleed over straat gaat zo'n gordijn waar je alleen de ogen ziet, droeg, is het nogal lastig zoeken naar de dader van deze aanval. Dat is nou precies de reden dat zulke kledij uit de hele Westerse wereld verbannen zou moeten worden: een hoofddoekje is geen enkel probleem wat mij betreft - en je het echt zélf wilt natuurlijk - maar gezichtverhullende gewaden hebben hier absoluut niets te zoeken. Het moge nu ook duidelijk zijn waarom.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten