shutterstock 453281794

Bizar! Trump geeft verpletterende speech tijdens State of the Union. Democraten worden hélémaal hondsdol!

Geen categoriefeb 05 2020, 17:00
Het was weer smullen afgelopen nacht. Het was weer tijd voor de jaarlijkse verbroederende speech van Trump. Na de enorme mega blunders in Iowa konden de Democraten niet nog dieper zinken. Oh wacht toch wel, Pelosi wilde een 'krachtig' gebaar maken. Terwijl in werkelijkheid het er enorm sneu uitzag. De Democraten zijn in verval, en het wordt met de maand triester en triester...
De gebruikelijke momentjes waren er weer. Republikeinen die helemaal ontroerd zijn als ze horen dat Trump tegen abortus is - zucht. En de progressieve krachten van de Democraten proberen hun ongenoegen te uiten door tijdens het klappen verwaande en half seniele gezichten te trekken.
https://twitter.com/Reuters/status/1225047749940457472?ref_src=twsrc%5Etfw
Het hoogtepunt - of dieptepunt, het is maar net hoe je het bekijkt - van de avond was toen Nancy Pelosi de speech van Donald Trump enorm opzicht door midden scheurde. Waarom ze dit deed was een beetje onduidelijk. In het begin weigerde Trump haar een hand te geven, wellicht dat ze het daarom deed.
Maar hoe dan ook: het was een enorm domme actie van haar. Het was kinderachtig, en liet de inhoudsloosheid van de Democraten goed zien. Waarom zou zich verlagen tot dit soort opzichtige en kinderachtige retoriek? Wellicht om zo te maskeren dat de Democraten nog nauwelijks beschikken over enige vorm van inhoud.
https://www.youtube.com/embed/m3_DlD-vp0s
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten