BNN bewijst: hbo-diploma's kopen doe je zo

BNN bewijst: hbo-diploma's kopen doe je zo

Psst, diplomaatje kopen?

Dit is het zoveelste bewijs dat het niet goed gaat op de hogescholen: het BNN-programma 24/7 (hoi, Wim!) wilde weten of dat nou kan, via het internet een hbo-diploma kopen. En ja hoor. Het kost 750 euro, maar dan heb je ook wat, want wat blijkt?

Met zo'n nepdiploma van 750 euro ging een BNN-medewerker zelfs solliciteren en hij kreeg een baan aangeboden met een startsalaris van 2800 euro bruto per maand.

Dus, conclusie: heb je een hbo-diploma van InHolland, Windesheim, de Hogeschool Utrecht? Gooi 'm gerust in de kliko. Wat. Een. Bende.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties