BNR-'journalist' maakt Boris Johnson belachelijk op Twitter, doet vreugdedansje over Mays zwakke Brexitplan

Geen categoriesep 15 2018, 20:00
Heerlijk, die objectieve, neutrale mainstream media.
Als BNR-correspondent in Londen Lia van Bekhoven vandaag graag wilde bewijzen dat de mainstream media écht niet serieus genomen kunnen worden, dan is ze daar op glorieuze wijze in geslaagd. Mevrouw voelde zich namelijk geroepen om een foto te delen van prominente diehard Brexiteers, zoals Boris Johnson, om ze eens lekker belachelijk te maken:
https://twitter.com/LiavanBekhoven/status/1040901641053122565
Enkele jaren geleden was dit soort gedrag van 'correspondenten' (oftewel: 'journalisten') ondenkbaar. Nou ja, dat is niet helemaal waar. Toen maakten ze dit soort 'grappen' ongetwijfeld ook, maar dan achter de schermen, onderling, waar wij -- het publiek -- niet mee konden kijken.
Aan de ene kant is het goed dat we dat nu wél kunnen. Zo'n Van Bekhoven bewijst immers dat de mainstream media volstrekt onbetrouwbaar zijn. Het zijn linkse activisten die de 'journalistiek' gebruiken om hun linkse meningen en denkbeelden op te leggen aan het publiek. Ja, de mainstream media zijn eerst en vooral propagandisten van het linkse gedachtegoed... en dit wordt alleen maar duidelijker door de arrogantie van dit soort 'journalisten.'
Aan de andere kant is het ook wel degelijk problematisch dat zo'n dame zo arrogant is dat ze dit soort tweets plaatst. Het betekent immers dat ze weet dat ze ermee wegkomt; dat het haar werkgever allemaal niets uitmaakt. Sterker nog, die is er waarschijnlijk blij mee... en mevrouw weet dat maar al te goed.
Nou ja, reden des te meer om door te gaan met onze strijd tegen de mainstream media... en om de publieken helemaal te ontmantelen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten