Bouwvakker vindt 50-jaar oude wenslijst in schoorsteen. Het meest verrassende? De items op de lijst

Geen categoriedec 12 2015, 20:00
Lewis Shaw was aan het werk in een schoorsteen in Engeland toen hij opeens een brief vond.
Het werd hem al snel duidelijk dat het om een wenslijstje ging van een kleine jongen, David genaamd. En dat was niet alles: de lijst was duidelijk erg oud.
Het meest opvallend was echter iets anders. Wat Lewis aangreep waren de items op de lijst.
Screen Shot 2015-12-12 at 16.21.31
Hier is de inhoud van de brief:

Dear Father Christmas,

Please can you send me Rupert Annual and a drum, box of chalk, soldiers and Indians, slippers, silk tie, pencil box, any little toys you have to spare.

Love, David

Toen Lewis de geschiedenis van het huis onderzocht concludeerde hij dat de brief waarschijnlijk 50 jaar oud was. Wat hem het meeste is bijgebleven waren de relatief simpele vragen:

"Ik was echt verbaasd. Zoiets vind je niet elke dag. Het jongetje was echt heel nederig. Hij vroeg niet om dingen die hij echt wilde hebben, maar om zaken die hij nodig had."

Hij legt uit:

"Dat schokte me omdat we tegenwoordig gewend zijn aan de meest luxueuze cadeaus: iPads, iPhone's, PlayStations... En hij wilde slechts een paar speelgoed-poppetjes. Ik heb wensenlijsten gezien die 3 pagina's lang waren. Het was echt heel persoonlijk en het raakte me diep."

Nadat Lewis de foto op Facebook zette probeerde hij om de auteur te vinden. Dat lukte hem uiteindelijk. De kleine David is ondertussen een bijna bejaarde man.
En Lewis heeft een verrassing voor hem.
Hij gaat namelijk alle items op de lijst kopen en aan David geven.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten