Schitterend: bruid spant samen met goede vriend zodat hij zijn vriendin ten huwelijk vraagt op haar huwelijk

Geen categoriejun 29 2015, 11:00
Een dubbel feestje.
De Amerikaanse stapte onlangs in het huwelijksbootje met de man waarmee ze al jaren een relatie had. Het was een schitterende dag voor hen allebei: eindelijk maakten ze hun liefde voor elkaar bekend aan de hele wereld en lieten ze iedereen weten dat ze definitief voor elkaar kozen.
Toch was hun bruiloft een beetje anders dan normaal. Chelsea heeft namelijk een goede vriend, Brett, die op zijn beurt ook dolverliefd is op zijn vriendin en haar maar wat graag ten huwelijk wilde vragen.
Maar ja, hoe doe je dat? Wat is het juiste moment?
Screen Shot 2015-06-29 at 11.18.01
Chelsea en haar nieuwe echtgenoot hadden een puik idee: ze zouden samenspannen met Brett zodat hij zijn vriendin ten huwelijk kon vragen tijdens hun huwelijksfeestje. Dat zou gebeuren op het moment dat Chelsea het bouquet met bloemen naar haar vriendinnen gooide. Een schitterend moment natuurlijk vanwege het geloof dat degene die het bouquet vangt binnenkort zélf trouwt.
Brett vond het natuurlijk een fantastisch idee, maar hij was bang dat hij daardoor de aandacht voor zichzelf zou opeisen. Dat wilde hij niet op die mooie dag.
Chelsea en haar kersverse man stonden er echter op, en dus deed Brett mee. Het gevolg? Een schitterend aanzoek, met een bruid die totaal verrast werd en pardoen in tranen uitbarstte.
[video width="854" height="480" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/06/Wedding-Reception-Proposal-480p.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten