Brusselse brandweerman: immigranten stonden na aanslagen "te dansen en te lachen" en maakten onthoofdingsgebaren

Geen categoriemrt 23 2016, 10:00
Daar hoor je de media niet over.
Zowel de Vlaamse als Nederlandse media proberen vandaag een beeld te creëren van mensen die bij elkaar komen en verenigd staan tegen terrorisme. Dat geldt zowel voor blanke Nederlanders en Belgen als moslimimmigranten (en hun kinderen).
Zoals de Brusselse brandweerman Cedric de Valck laat weten is dat door de media geschapen beeld helaas alles behalve de werkelijkheid. In de echte wereld staan hele horden moslimjeugd namelijk niet te huilen, maar te lachen. En reiken ze niet-moslims niet de hand, maar maken ze onthoofdingsgebaren.
Screen Shot 2016-03-23 at 08.47.22
Na de aanslagen van 9/11 (11 september, 2001) stonden er ook overal jonge moslims te juichen en te lachen, zowel in Amerika als in Europa en het Midden-Oosten. Datzelfde gebeurde na de aanslagen in Londen en Madrid. Daarom is het niet verrassend dat deze types hetzelfde doen nu hun matties hebben toegeslagen in Brussel.
https://twitter.com/ArmandVervaeck/status/712409020812939265
Of we dat nou willen toegeven of niet, feit is dat een significant deel van de islamitische gemeenschap -- zeker jongeren, en dan al helemaal jongeren van Marokkaanse afkomst -- extremisten niet alleen tolereert, maar met hen sympathiseert.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten