Bureau Jeugdzorg klaagt over negatieve media-aandacht

Bureau Jeugdzorg klaagt over negatieve media-aandacht

Gossie!

Ach wat sneu zeg! Ene Erik Gerritsen, van Bureau Jeugdzorg, vindt het maar wat vervelend dat er in de media vaak kritische verhalen over zijn werkgever verschijnen. U kunt het hele huilverhaal hier lezen. De beschrijving van de Volkskrant is als volgt:

Het publieke debat over de jeugdzorg in Nederland wordt niet constructief gevoerd. En daar zijn onder andere journalisten debet aan, zeggen Erik Gerritsen van Bureau Jeugdzorg in Amsterdam en Jasper Zuure van RMO (Raad voor Maatschappelijke Ontwikkelingen) in een opiniestuk

Misschien is het een idee dat Bureau Jeugdzorg eerst naar zichzelf kijkt? Er is een reden dat het zoveel kritiek krijgt (in de media): het maakt te veel fouten en bemoeit zich veel te veel met mensen die prima met hun kinderen omgaan... om gezinnen waar er wél onrust is links te laten liggen.

Doe daar iets aan in plaats van je huilverhaal online te zetten.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties