Bush Sr. in ziekenhuis met nekfractuur na val

Geen categoriejul 16 2015, 13:20
De Amerikaanse oud-president George H.W. Bush is opgenomen in het ziekenhuis.
De 91-jarige voormalige Amerikaanse leider was thuis gevallen en had daarbij een nekwervel gebroken. Volgens artsen maakt de hij het goed, en is zijn toestand stabiel. Toch moet hij nog even in het ziekenhuis blijven, en de komende weken moet hij een gipsverband om de hals dragen.
George H.W. Bush is de vader van oud-president George W. Bush die tot 2008 in het Witte Huis woonde. Overigens maakt Bush senior goede kans om nóg een zoon tot president verkozen te zien worden: zijn tweede zoon Jeb is presidentskandidaat voor de verkiezingen van 2016 en doet het goed in de Republikeinse voorverkiezingen.
Bush senior is de oudste nog levende president van Amerika. De laatste tijd heeft hij vaker gezondheidsproblemen, maar toch vierde de kwieke oude baas vorig jaar zijn negentigste verjaardag door een parachutesprong te maken. Dat is ook gefilmd, de beelden zijn hier terug te zien:
[video width="1280" height="720" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/07/George-H.W.-Bush-Skydives-On-His-90th-Birthday-720p.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten