Catshuisoverleg loopt vast?

Catshuisoverleg loopt vast?

Dat bericht De Telegraaf, tenminste. 

Volgens de krant voor wakker Nederland gaat het niet helemaal zoals gepland:

De onderhandelingen in het Catshuis tussen regeringspartijen VVD en CDA en gedoogpartner PVV over miljardenbezuinigingen „gaan door een moeilijke fase”. Dat heeft de Rijksvoorlichtingsdienst woensdag bekendgemaakt.

De gesprekken zijn voor de rest van de dag beëindigd. Morgen zullen ze verder praten.

Moeten we ons zorgen maken of hebben ze ruzie over wat details, en niet over het pakket in 't algemeen? Als het om de details gaat valt er eigenlijk altijd wel uit te komen. 

We gaan het zien. De komende dagen horen we ongetwijfeld meer.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties