shutterstock 143293357

China straft KLM alweer: mag twee weken niet op Hangzhou vliegen vanwege zes positief geteste passagiers

Geen categorieapr 26 2021, 18:00
De Chinese luchtvaartautoriteit CAAC heeft KLM opnieuw een vliegverbod opgelegd voor Hangzhou, de hoofdstad van de Chinese provincie Zhejiang. Eerder deze maand zouden zes passagiers positief hebben getest op het coronavirus bij aankomst in de stad vanuit Amsterdam. KLM heeft het vliegverbod bevestigd.
In China zetten ze je direct in quarantaine en krijgt de hele vliegmaatschappij een (lokaal) vliegverbod, terwijl Nederland meer dan een jaar bezig is geweest om überhaupt een quarantaineplicht op te kunnen leggen.
In reactie op dit nieuws uit China vragen mensen zich opnieuw af of het überhaupt wel verstandig is om vliegreizen (en het openhouden van de scholen) nog door te laten gaan:
Ook wordt opnieuw getwijfeld aan de luchtfilters (HEPA-filters) in vliegtuigen, waarvan werd gezegd dat ze besmetting zouden voorkomen:
En deze man verdenkt het kabinet ervan dat ze economische belangen van KLM ten koste van (bijna) alles voorop stellen, waardoor ze het opzettelijk rustig aan zouden doen met een inreisverbod voor India:
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten