Colombiaanse 'Cocaïneshirts' op weg naar Groningen onderschept

Colombiaanse 'Cocaïneshirts' op weg naar Groningen onderschept

De Colombiaanse anti-narcoticabrigade deed een opmerkelijke vondst! Veertien voetbalshirts met geïmpregneerde cocaïne! Aldus het AD.

Wat vervelend, bestel je gewoon een paar voetbalshirts uit Colombia voor je maten, vult een of andere Pédro ze met vijf kilo cocaïne die eruit komt als je wast op 60 graden. Daar zijn de beste jongens vast niet van gediend geweest en zij zitten nu natuurlijk nog met hun oude shirts, de arme zielen. Of de jongens vooraf wisten van de cocaïne in hun shirts of dat ze gewoon de Colombiaanse economie wilden steunen, is vooralsnog onduidelijk.

Drugshond Tommy moest zo nodig z'n werk íets te goed doen en gooide roet cocaïne in het eten van de Groningse afnemer, die dus nu kan fluiten naar z'n shirts. Wie de afnemer is en of hij in het vervolg z'n shirts gewoon uit Bangladesh haalt net als de rest van Nederland, is nog onbekend. Waarschijnlijk is na dit bericht een piek in het aantal wasjes van Colombiaanse kleding die worden gedraaid te constateren.

Ze worden ook steeds creatiever in die regionen des werelds. Tunnels, holle ruimtes, een fucking onderzeeër en nu dus geïmpregneerde shirts. What's next? Is straks ieder Colombiaans exportproduct omhuld in vormen van cocaïne? Kunnen ze straks van lood cocaïne maken als deze innovaties zich voort blijven zetten? Het heeft namelijk steeds meer weg van alchemie wat ze daar in de jungle voor elkaar krijgen met dat spul!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties