Congreslid Weiner had contact met 17-jarige

Geen categoriejun 11 2011, 15:07
Maandag is 'ie weg. Dat kan toch niet anders?
Het Amerikaanse congreslid Anthony Weiner - u weet wel, de man die onlangs een foto van zichzelf in boxershort op twitter zette, waarna hij beweerde gehackt te zijn - zit nog dieper in de problemen: het is namelijk naar buiten gekomen dat hij niet alleen (seksueel getinte) tweets uitwisselde met méérderjarige dames, maar ook regelmatig contact had met een 17-jarige scholiere.
Weiners woordvoerder zegt dat er "volgens het congreslid geen sprake is van oneerbare" tweets. Maar ja, wie gelooft dat nu nog? Hij liegt al vanaf dag één. Daar komt bij dat het niet normaal is dat een woordvoerder zegt dat iets volgens het congreslid zo en zo is. Normaal gesproken laten ze dat volgens weg. 
Vertrouwt Weiners eigen woordvoerder zijn baas niet meer? Het heeft er alle schijn van.
Ondertussen is de politie nu ook bij de zaak betrokken. Men sprak gisteren blijkbaar met het meisje in kwestie. Grote kans dat men de uitgewisselde berichten eens goed onder de loep gaat nemen.
Mocht Weiner liegen over de aard van zijn DM's aan de scholiere, dan kan hij een verdere carriere in de politiek natuurlijk wel op zijn buik schrijven. New Yorkers zijn sociaal dan wel behoorlijk liberaal, maar als het om minderjarigen gaat zijn ze ook in The Big Apple behoorlijk behoudend.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten