DAAR GAAN WE! CORONAVIRUS ARRIVEERT IN NEDERLAND: Man in Tilburg besmet

DAAR GAAN WE! CORONAVIRUS ARRIVEERT IN NEDERLAND: Man in Tilburg besmet

Het Coronavirus. Bron: Shutterstock.

Het viel te verwachten dat het vandaag ging gebeuren. Hoe dan ook, geen prettig nieuws. Wel iets om rekening mee te houden. Houd u taai, vooral in de buurt van Tilburg en de rest van Noord-Brabant!

De eerste coronapatiënt in Nederland is opgedoken. In Tilburg. Een man ligt daar ernstig ziek in het ziekenhuis. Hij is positief getest op het virus:

"Bij een patiënt in Nederland is donderdag het nieuwe coronavirus (COVID-19) geconstateerd. Dat heeft het RIVM donderdag bekendgemaakt. De patiënt ligt in het Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis in Tilburg, zo zei minister Bruins van Volksgezondheid donderdagavond bij de NOS in een speciale televisie-uitzending rond het coronavirus. Het is de eerste besmetting in Nederland.

De patiënt is kortgeleden in de regio Lombardije in Italië geweest. Met labonderzoek is donderdag vastgesteld dat de patiënt het coronavirus heeft. Hij zit in isolatie. De GGD brengt contacten van de patiënt in kaart door middel van contactonderzoek."

Het lijkt erop dat de komende dagen meer gevallen zullen opduiken. In Tilburg, maar vermoedelijk ook in de rest van Nederland. Sterkte, iedereen!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Coronavirus Tilburg

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer