Dansende Starbucks-medewerker serveert Frappuccinos in stijl

Geen categoriesep 14 2015, 11:00
Wat een heerlijk begin van je dag.
Deze Starbucks-medewerker heeft overduidelijk al genoeg koffie gehad voor de dag!
Robert Ashwander ging onlangs even langs bij een lokale Starbucks om een heerlijke Frappuccino te halen. Je weet wel, zo'n lekkere koude koffiedrank die je met name drinkt in de zomer. Het is een heerlijk begin van de dag. Of een heerlijk begin van je lunchpauze.
Of een heerlijk begin van de avond.
Of een heerlijk begin van de nacht.
Afijn, je begrijpt wat ik wil zeggen.
Eenmaal aangekomen bij de lokale Starbucks bestelde Robert dus een Frappuccino. Wat de Starbucks-medewerker vervolgens deed zorgde ervoor dat Robert de dag van zijn leven had: de man begon opeens te dansen terwijl hij de Frappuccino bereidde en goed schudde. Hij ging he-le-maal los.
Robert vond het fantastisch en zette de video razendsnel op Facebook. Daar ging zijn post viraal. Media zoals de Huffington Post namen de video over, en zo is de Starbucks-medewerker opeens een absolute hit.
Zie hier de video die de hele wereld is overgaan. Zou het niet fantastisch zijn als elk bezoekje aan Starbucks in zo'n spektakel resulteerde?
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/09/Starbucks-barista-can’t-help-dancing-to-The-Weeknd-360p.mp4"][/video]
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten