Dashboard camera toont beelden van hoe een agent het leven van een zieke automobilist redt

Dashboard camera toont beelden van hoe een agent het leven van een zieke automobilist redt

Dat was op het nippertje.

Patrick Roark had geen enkel gezondheidsprobleem. Het ging prima met hem en hij had net een fantastische dag achter de rug. Zijn zoon en hij hadden namelijk een auto opgehaald; zoon Roark werd namelijk 16 jaar, wat in Amerika betekent dat je mag autorijden.

Voor zo'n jongen is dat natuurlijk geweldig - en voor een vader is het 't ultieme bewijs dat zijn kleine zoontje niet langer klein is.

De twee huurden een truck en haalden de auto van de zoon op. Ze zetten 'm op de truck en reden naar huis. En toen ging het mis. Patrick had opeens een hartaanval en verloor de macht over de truck. Zijn zoon greep vliegensvlug in door de noodrem in te schakelen, maar daar had Patrick weinig aan; die lag dood te gaan.

Gelukkig voor vader en zoon was er een state trooper in de nabijheid die zag wat er gebeurde. Tracy Bohlen (een man) remde af, stapte uit en rende naar Patricks truck. Daar aangekomen zag hij dat het echt mis was. Daarom trok hij Patrick uit zijn wagen en gaf hij hem een hartmassage. Een verpleegkundige die langsreed zag wat er gebeurde en kwam helpen.

Het resultaat? Patrick Roark is weer thuis waar hij aan het herstellen is van een zware hartaanval. Zonder Bohlen was hij waarschijnlijk overleden.

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/05/Man-Saved-After-Heart-Stops-in-Middle-of-Highway-YouTube.mp4"][/video]

Lees meer over:
auto's vaders Zonen

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties