David Bowie breekt records!

Geen categoriejan 15 2016, 15:00
De muziek van David Bowie is populairder dan ooit.
David Bowie kan het niet meer met eigen ogen zien (in ieder geval niet met aardse ogen), maar zijn muziek is nu populairder dan ooit:

De muziek en video's van David Bowie zijn na zijn plotselinge dood een recordaantal keer bekeken en beluisterd op internet. De zanger, die zondag op 69-jarige leeftijd overleed aan kanker, heeft daarmee een record van Adele afgenomen.

De ruim zestig Bowie clips die op VEVO staan werden de afgelopen 24 uur maar liefst 51 miljoen keer bekeken. Dat is veel meer dan het oude record van Adele; dat stond op 36 miljoen keer. Met andere woorden, it isn't even close.
Met name zijn hit-single Lazarus wordt flink bekeken en beluisterd: meer dan 11 miljoen keer. Dat is geweldig, en een teken dat de hele wereld hem ontzettend respecteerde en bewonderde, nu misschien meer dan ooit.
Sommige mensen zullen zeggen dat het jammer is dat hij dit zelf niet meer kan zien, maar tijdens zijn leven werd Bowie ook gezien als een grootheid. Daar komt bij dat dit natuurlijk geweldig moet zijn voor zijn kinderen en vrouw, voor wie het een ongelooflijk mooie en belangrijke steun zal zijn in deze moeilijke dagen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten