DDS-podcast: Corona- en vaccinatiebeleid kabinet is als een kip zonder kop

DDS-podcast: Corona- en vaccinatiebeleid kabinet is als een kip zonder kop

Hugo de Jonge bij een coronapersconferentie. Bron: Screenshot Rijksoverheid.nl.

Welkom bij De Sprekende Standaard. Iedere week bespreken we de meest actuele en urgente onderwerpen. Deze week: het complete faalbeleid van kabinet Rutte en De Jonge rondom het vaccineren en de lockdown!

Deze week praat uw host Bart Reijmerink met Wout Willemsen over het coronabeleid van Rutte en De Jonge. Het beleid is inconsistent en vaak te reactief, dit zien we dan ook direct terug bij het vaccinatiebeleid. Nederland lijkt steeds achter de feiten aan te lopen.

Ook bespreken we de doorgeslagen identiteitspolitiek in Frankrijk en Nederland, in Frankrijk zijn de quota zo ver doorgeschoten dat zelfs stadhuizen nu boetes krijgen!

Vindt u onze podcast leuk? Doneer en ontvang exclusieve podcasts van DDS!

Klik Hier!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties