shutterstock 633214967

De avond kan niet meer stuk voor Donald Trump. Trump beleeft hilarische tijden na uitslagen New Hampshire

Geen categoriefeb 12 2020, 20:00
De voorverkiezingen zijn het moment waarop de Democraten hopen een geschikte kandidaat naar voren te schuiven om het op te nemen tegen Trump. De topkandidaten vallen tot nu toe tegen, zowel Warren als Biden maken het nog niet waar. Ondertussen heeft Trump de tijd van zijn leven, het is ook heerlijk om het verval van de Democraten te zien!
Nu Biden en Warren worden opgejaagd door de hard-linkse Bernie Sanders en Pete Buttigieg de centristen in Amerika doet verrassen, lijkt de chaos bij de Democraten helemaal compleet. Het is zelfs mogelijk dat we een plutocraat als Bloomberg als reële kandidaat kunnen verwachten.
Het verval en de chaos bij de Democraten zorgt voor veel gelach bij het Trump-kamp.
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1227610766662127616?ref_src=twsrc%5Etfw
Voor veel linkse mensen komt het als een schok aan dat zowel Biden als Warren middelmatig tot slecht presteren. Toch is het geen verrassing dat Bernie Sanders goed voor de dag komt, met zijn enorm fanatieke achterban is het niet moeilijk om de eerste kleine staten te winnen.
https://twitter.com/realDonaldTrump/status/1227417402167742466?ref_src=twsrc%5Etfw
Ondertussen geniet Trump enorm van de deceptie van mensen zoals Biden en Warren. Die terecht zijn afgestraft voor hun waardeloze campagnes tot nu toe.
Als dit alles is wat de Democraten te brengen hebben, dan heeft Trump niet zo veel te vrezen.
Ondertussen blijft het hardnekkige gerucht rond gaan dat Clinton misschien alsnog een gooi gaat wagen. Laten we het hopen, want dat zou prachtige tv opleveren!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten