De barbaarse methoden van Hamas

Geen categorieaug 01 2014, 18:00
Tijdens wapenstilstand Israëlische militair ontvoerd
Dat islamitische terreurorganisaties barbaarse methoden gebruiken is niets nieuws. Wie de gruweldaden van ISIS heeft aanschouwd weet genoeg. Maar ook haar 'zusterorganisatie' Hamas kan er wat van. Tijdens een bestand overviel Hamas heimelijk een Israëlisch militair commando en ontvoerde één van haar soldaten, de 23 jarige luitenant Hadar Goldin.
De Verenigde Staten hebben de terreurdaad van Hamas ernstig veroordeeld. De VS spreken van 'een barbaarse schending van de overeengekomen wapenstilstand'. In Turkse media zegt een hoge Hamas functionaris dat de aanval vóór het begin van het staakt-het-vuren was, maar we hebben in één van de vorige nieuwsitems kunnen lezen, dat informatie uit dergelijke bronnen met een flinke korrel zout genomen moet worden.
Zoals zovelen ben ook ik van mening dat die hele Hamas beweging met wortel en tak uitgeroeid moet worden om tenminste enige rust en stabiliteit in de regio te kunnen waarborgen in de toekomst. Het zou al helpen als de internationale publieke opinie zich eens volop tegen deze islamitische terroristen keert.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten