De barbaarse methoden van Hamas

De barbaarse methoden van Hamas

Tijdens wapenstilstand Israëlische militair ontvoerd

Dat islamitische terreurorganisaties barbaarse methoden gebruiken is niets nieuws. Wie de gruweldaden van ISIS heeft aanschouwd weet genoeg. Maar ook haar 'zusterorganisatie' Hamas kan er wat van. Tijdens een bestand overviel Hamas heimelijk een Israëlisch militair commando en ontvoerde één van haar soldaten, de 23 jarige luitenant Hadar Goldin.

De Verenigde Staten hebben de terreurdaad van Hamas ernstig veroordeeld. De VS spreken van 'een barbaarse schending van de overeengekomen wapenstilstand'. In Turkse media zegt een hoge Hamas functionaris dat de aanval vóór het begin van het staakt-het-vuren was, maar we hebben in één van de vorige nieuwsitems kunnen lezen, dat informatie uit dergelijke bronnen met een flinke korrel zout genomen moet worden.

Zoals zovelen ben ook ik van mening dat die hele Hamas beweging met wortel en tak uitgeroeid moet worden om tenminste enige rust en stabiliteit in de regio te kunnen waarborgen in de toekomst. Het zou al helpen als de internationale publieke opinie zich eens volop tegen deze islamitische terroristen keert.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer