pexels photo 977213

De bijzondere verhuurvloot van Nooteboom Trading in Zeewolde

Geen categoriemaa 22 2021, 11:59
Nooteboom Trading in Zeewolde is in 2008 opgericht door Igmar Nooteboom. Als vijfde generatie uit een familie van trailerbouwers valt ook hier de appel niet ver van de boom. Hij begint met de in- en verkoop van gebruikte trailers. Getrokken materieel voor het speciaal transport wordt al snel het specialisme. Door de jaren heen heeft Nooteboom Trading zich toegelegd op het ontzorgen van de klant. ,,Your Load Suits Our Solution’’ is het credo. Daarbij gaat het om ladingen tot 115 ton over de weg of modulaire, koppelbare, en zelfs aangedreven voertuigen voor ladingen tot 1500 ton.
RINO Trailers
Vanaf 2009 is ook gestart met de engineering en productie van eigen trailers onder de naam RINO Trailers. Onderhoudsarme Heavy Duty trailers met starre assen werden ontworpen voor het zware gebruik in Afrika en het Midden-Oosten. Deze drie- of vierassige trailers zijn bijzonder robuust voor extra zware ladingen en gebruik op minder begaanbare wegen. Voor de Europese markt ontwikkelde RINO trailers een (uitschuifbare) mega trailer met een zeer laag eigengewicht en hoge koppeldruk. Inmiddels is het programma van RINO trailers uitgebreid met vlakke opleggers, citytrailers en ballast trailers met gestuurde assen en starre assen, alsmede aanhangers in diverse gewichtsklasse.
Schwarzmüller
Ook verzorgt Nooteboom Trading sinds 2017 het importeurschap van de Oostenrijkse trailerbouwer Schwarzmüller in Nederland. De slogan: Intelligente voertuigen, die Schwarzmuller voert staat garant voor een doordachte constructie. Robuust maar toch lager in eigengewicht dan andere merken. Dit lagere eigengewicht komt ten goede van het laadvermogen.
Een project van korte duur of een éénmalig transport van een bijzondere lading? Ook daarvoor heeft Nooteboom Trading de oplossing. In de moderne verhuurvloot zitten diverse diepladers, uitschuifbare vlakke opleggers , zware semi-diepladers of megatrailers. De verhuurvloot is al te huur vanaf 1 dag tot iedere gewenste periode
Advies
Nooteboom Trading levert niet alleen maar een trailer. Door de jarenlange ervaring en kennis van de markt heeft Nooteboom Trading een adviserende rol bij de aanschaf van nieuwe of gebruikte trailers. Er wordt geluisterd naar hun klanten, die als geen ander weten waar het om draait in de wereld van transport. Voorop staat niet alleen maar een goed product te leveren, maar een goede klant-leveranciersrelatie met elkaar aan te gaan.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten