De bijzondere verhuurvloot van Nooteboom Trading in Zeewolde

De bijzondere verhuurvloot van Nooteboom Trading in Zeewolde

Nooteboom Trading in Zeewolde is in 2008 opgericht door Igmar Nooteboom. Als vijfde generatie uit een familie van trailerbouwers valt ook hier de appel niet ver van de boom. Hij begint met de in- en verkoop van gebruikte trailers. Getrokken materieel voor het speciaal transport wordt al snel het specialisme. Door de jaren heen heeft Nooteboom Trading zich toegelegd op het ontzorgen van de klant. ,,Your Load Suits Our Solution’’ is het credo. Daarbij gaat het om ladingen tot 115 ton over de weg of modulaire, koppelbare, en zelfs aangedreven voertuigen voor ladingen tot 1500 ton.

RINO Trailers

Vanaf 2009 is ook gestart met de engineering en productie van eigen trailers onder de naam RINO Trailers. Onderhoudsarme Heavy Duty trailers met starre assen werden ontworpen voor het zware gebruik in Afrika en het Midden-Oosten. Deze drie- of vierassige trailers zijn bijzonder robuust voor extra zware ladingen en gebruik op minder begaanbare wegen. Voor de Europese markt ontwikkelde RINO trailers een (uitschuifbare) mega trailer met een zeer laag eigengewicht en hoge koppeldruk. Inmiddels is het programma van RINO trailers uitgebreid met vlakke opleggers, citytrailers en ballast trailers met gestuurde assen en starre assen, alsmede aanhangers in diverse gewichtsklasse.

Schwarzmüller

Ook verzorgt Nooteboom Trading sinds 2017 het importeurschap van de Oostenrijkse trailerbouwer Schwarzmüller in Nederland. De slogan: Intelligente voertuigen, die Schwarzmuller voert staat garant voor een doordachte constructie. Robuust maar toch lager in eigengewicht dan andere merken. Dit lagere eigengewicht komt ten goede van het laadvermogen.

Een project van korte duur of een éénmalig transport van een bijzondere lading? Ook daarvoor heeft Nooteboom Trading de oplossing. In de moderne verhuurvloot zitten diverse diepladers, uitschuifbare vlakke opleggers , zware semi-diepladers of megatrailers. De verhuurvloot is al te huur vanaf 1 dag tot iedere gewenste periode

Advies

Nooteboom Trading levert niet alleen maar een trailer. Door de jarenlange ervaring en kennis van de markt heeft Nooteboom Trading een adviserende rol bij de aanschaf van nieuwe of gebruikte trailers. Er wordt geluisterd naar hun klanten, die als geen ander weten waar het om draait in de wereld van transport. Voorop staat niet alleen maar een goed product te leveren, maar een goede klant-leveranciersrelatie met elkaar aan te gaan.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer