De Kerst komt er weer aan, en Doutzen Kroes is er alvast helemaal klaar voor!

De Kerst komt er weer aan, en Doutzen Kroes is er alvast helemaal klaar voor!

Nederlands supermodel Doutzen Kroes is in ieder geval weer op en top verzorgd voor de aanstaande Kerstdagen.

De Sint is inmiddels weer veilig en wel terug in Spanje, vele kerstbomen zijn inmiddels weer opgetuigd en ook niemand minder dan Doutzen Kroes heeft zich door L'Oreal Paris helemaal in het nieuw laten steken voor de feestdagen. Reken maar dat ons Hollandse topmodel een stijlvolle Kerst zal beleven.

L'Oreal is van mening dat er niks minimalistisch of ingetogen is aan Kerstmis: dit feest komt namelijk maar één keer per jaar langs, en dat betekent dat je de bloemetjes flink buiten mag zetten.

Dat zien we dan ook in een prachtige glitterjurk (zie foto bovenaan), maar ook met joekels van smaragden oorbellen en een uitdagende tijgerjurk.

extravaganza_wild_doutzen_0-e1449521477414Of is klassiek zwart en de welbekende smokey eyes-oogschaduw meer iets voor jou? Geen nood, want ook dan weet Doutzen hoe je een uiterst modieuze kerst kan doormaken:

extravaganza_smoky_doutzen_0-e1449521498845

In die laatste foto heeft ze wel wat weg van Taylor Swift, nietwaar?

Weet jij al wat je aantrekt met Kerstmis? Wordt dat minstens zo stijlvol als Doutzen, of is dat dan weer een beetje teveel van het goede?

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
kerstmis Doutzen Kroes Mode

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties