De Koning ontving zijn eerste coronaprik, maar speculatie over voordringen blijft bestaan

De Koning ontving zijn eerste coronaprik, maar speculatie over voordringen blijft bestaan

Koning Willem-Alexander Bron: Shutterstock: Door Marcel Alsemgeest

Koning Willem-Alexander is tenminste één keer gevaccineerd tegen het coronavirus. Dat maakte het staatshoofd bekend tijdens een werkbezoek in Den Haag vandaag. De Nederlandse monarch wilde niet kwijt welk vaccin hij heeft gekregen. Opvallend, omdat het in 1967 geboren lid van de Koninklijke familie volgens de GGD-planning het Janssen-vaccin zou moeten hebben ontvangen.

Gisteren ontstond veel speculatie of de Koning zou hebben voorgedrongen voor het vaccin. Bij Shownieuws op SBS vroeg presentatrice Tooske Ragas zich af of Willem-Alexander misschien eerder gevaccineerd is dan eigenlijk de bedoeling was, gegeven zijn leeftijd: “Nu komt bij mij een beetje het gevoel van: oh, dan zijn ze misschien al geweest en hebben ze voorgedrongen. Nou ja, voorgedrongen. Ik kan het me ook best voorstellen als ze het al lang hebben. Het is de koning!”

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer