De Leeuwinnen worden gehuldigd in Utrecht van 18.00-20.30! Feeststemming in de Domstad

De Leeuwinnen worden  gehuldigd in Utrecht van 18.00-20.30! Feeststemming in de Domstad

Voor alle voetbalfans: vanavond worden de Nederlandse voetbalvrouwen gehuldigd in Utrecht. In Lepelenburg kunnen 12.000 supporters de Oranjevrouwen feliciteren en feest vieren. Gisteren versloeg Nederland in het Vrouwen-EK Denemarken met 4-2. Hiermee schreef het Nederlands Elftal geschiedenis door voor de eerste keer het EK te winnen.

De voetbalvrouwen stappen op een bootje bij de Sterrenwacht en varen zo de grachten over tot ze bij Lepelenburg aankomen. Mensen kunnen dus ook kijken vanaf de grachten. De politie waarschuwt wel dat er niet massaal naar Utrecht gekomen kan worden, omdat het met de drukte een grotere kans is op onveilige situaties en het voor veel overlast zal zorgen.

Al met al, feeststemming in Utrecht vanwege de ongelooflijke prestatie van de Oranje Leeuwinnen!

https://www.youtube.com/watch?v=sJLoV4erC9w

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties