De Meghan Markle-gekte gaat door! Prins Charles begeleidt haar naar het altaar

Geen categoriemei 19 2018, 9:00
"Het toont aan dat de koninklijke familie haar volledig steunt."
Het is bepaald niet leuk, natuurlijk, voor Meghan Markle, maar haar eigen vader zal haar bruiloft met prins Harry niet bijwonen. Daarom moest ze op zoek naar iemand anders die haar naar het altaar kon brengen.
Hoewel haar moeder daar natuurlijk voor in aanmerking kwam bleek Meghan voor iemand anders te kiezen. Ze stapte zelf op prins Charles af en vroeg hem -- de kroonprins! -- of hij haar naar het altaar wilde begeleiden. Ze wordt immers zijn schoondochter.
Charles reageerde blijkbaar vereerd en heeft toegezegd dat te zullen doen. Zoals William Hanson, een vooraanstaande etiquette expert uit Engeland, zegt:

"Het toont aan dat de koninklijke familie haar volledig steunt."

Normaal gesproken laten koninklijke huwelijken me koud, maar in dit geval ben ik er wél in geïnteresseerd, al was het maar omdat Suits een geweldige show is en ik, door die serie te kijken, op de één of andere manier het gevoel heb dat ik Meghan een beetje ken. Ja, dat is natuurlijk belachelijk, maar goed, zo werkt het nu eenmaal in de menselijke psyche.
Daar komt bij dat Meghan bepaald niet uit een elitaire familie komt, en het dus meer het gevoel van een sprookje heeft.
Oh ja, en dan is er ook nog het feit dat Harry de rebel van zijn familie is; een man die net zo lief geen prins was geweest, en die lekker doet wat hij zélf wil. Daar heb ik buitengewoon veel waardering voor.
De twee stappen vandaag in het huwelijksbootje. Dat doen ze vanmiddag.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten