De Nederlandse Bonnie en Clyde: Anne Fleur Dekker en Paul van der Bas geven Twitter de middelvinger. "Lekker blijven haten, wij zijn blij met elkaar!"

Geen categorieapr 18 2018, 8:00
"We zijn verliefd."
Hopsa, zo doen we dat tegenwoordig. Extreem-linkse twitteraars kunnen het heel vervelend vinden, maar Anne Fleur Dekker en voormalig DDS-redacteur Paul van der Bas zijn écht verliefd. En ze hebben er geen enkel probleem mee als de hele wereld dat weet.
Eerder lekten boze linkse raddraaiers het nieuws over de relatie tussen Anne Fleur en Paul. Vervolgens werd met name op Twitter de aanval vol ingezet op die eerste. Wij van rechts zijn veel normaler (wat dat betreft), dus Paul kreeg veel minder kritiek te verwerken. Maar Anne Fleur werd door links ineens neergezet als een verrader; een nepfeministe die haar ziel verkocht had aan de duivel.
Gelukkig hebben Paul en Anne Fleur daar 100 procent lak aan. "Lekker blijven haten," schrijft Anne Fleur op Twitter, "wij zijn blij met elkaar xxx." Daarbij een foto van de twee die overduidelijk buitengewoon gelukkig met elkaar zijn.
https://twitter.com/annefleurdd/status/986368336798863360
Oh ja, en deze tweet is ook een pareltje:
https://twitter.com/annefleurdd/status/986356076038803456
Zo, steek die maar lekker in je zak, extreemlinkse haters! Anne Fleur en Paul zijn gelukkig. Dahaag!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten