De perfecte carrière bij jouw sterrenbeeld

De perfecte carrière bij jouw sterrenbeeld

Je sterrenbeeld kan heel bepalend zijn als het gaat om de baan die het best bij jou past. Hieronder vind je verschillende voorspellingen bij de sterrenbeelden. Klopt het bij jou? Misschien sta je op het punt een carrièreswitch te maken? Wie weet wat de toekomst voor jou gaat brengen, kijk ook meteen even naar je daghoroscoop van vandaag!

RAM
Rammen zijn enthousiast en bruisend, maar daarnaast ook sterk en concurrerend. Rammen zijn hele goede promotors en worden als een magneet aangetrokken tot de public relations en reclame wereld. Heldhaftig, actief bij de brandweer en politie. Goede carrière match: politicus, werken bij de televisie, reddingswerker, ondernemer of aan de slag bij defensie.

STIER
Een stier vaart wel bij stabiliteit. Je kunt erg goed samenwerken, doordat je geduldig, vastberaden en recht door zee bent. Je houdt van mooie dingen, je hebt graag bloemen, sieraden en luxe artikelen om je heen, ook werk je graag met voedsel. Je staat erom bekend een krachtige en mooi heldere stem te hebben, hierdoor zou het je goed passen openbaar spreker, omroeper, of front desk medewerker te zijn. Goede carrière match: leerkracht, accountant, ingenieur, ontwerper, advocaat, tuinarchitect of kok.

TWEELINGEN
Een tweeling wordt er gelukkig van om intellectueel gestimuleerd te worden en genoeg te doen te hebben. Ze zijn graag drukke, snelle oftwel dynamische plekken. Saai werk hou je als tweeling niet lang vol. Wat perfect past zijn banen waarvoor je je sociale kant moet laten zien of op reis mag. Je staat positief in het leven, bent energiek en houdt niet van strikte, ouderwetse regels. Goede carrière match: leerkracht, effectmakelaar, technische dienst, reisleider, architect of reddingswerker.

KREEFT
Kreeften zijn gevoelig en passen goed in een verzorgende functie. Kreeften zijn erg beschermend en geven graag goede adviezen. Kreeften zijn dan ook goede Kamerleden. Als kreeft ga je verantwoordelijkheden niet uit de weg en ben je zeer vindingrijk. Je lijkt voor alle problemen een oplossing te hebben. Goede carrière match: advocaat, leerkracht, een baan in de verzorging, tuinman of maatschappelijk werker.

LEEUW
Als leeuw straal je een bepaalde macht uit en kun je goed een bedrijf naar hoge winsten en succes leiden. Nergens bang voor, inspirerend en zelfstandig zijn een paar woorden om jou te omschrijven. Je houdt ervan om in de spotlight te staan en wilt graag een baan die je macht en een bepaalde status geven. Door je charme kom je met veel dingen weg, zo vraag je best veel aandacht en kun je collega’s afleiden. Leeuwen zijn vindingrijk en spontaan. Goede carrière match: stylist, modeontwerper, gids, sales of in de schijnwerper als artiest.

MAAGD
Perfectionistisch is het woord om een maagd in één woord te omschrijven. Als maagd ben je goed in beroepen waarbij oog voor detail verwacht wordt. Je kunt goed abstract denken en bent erg netjes. Schrijven, statistieken en onderzoek doen zijn dingen die jou aanspreken. Je gaat goed met mensen om en bent meestal goed gehumeurd. Veel maagden hebben een talenknobbel. Goede carrière match: criticus, statisticus, detective, vertaler of schrijver.

WEEGSCHAAL
Als weegschaal kun je goed samenwerken, dit zou je een fantastische ambassadeur en teamleider maken. Je houdt van mensen om je heen. Een weegschaal zit niet graag afgezonderd van de wereld ergens op te zwoegen, je presteert het beste in een sociale, levendige omgeving. Kunst en cultuur werken als een magneet op jou. Goede carrière match: supervisor, gastheer/-vrouw, winkelbediende, bemiddelaar, danser of diplomaat.

SCHORPIOEN
De schorpioen is in één woord intens. Je kunt je ongelooflijk goed focussen, blokkeert elke afleiding. Mysterie trekt je aan, je bent een nieuwsgierig mens. Soms kom je intimiderend over maar je voelt dingen vaak wel goed aan. Van een baas verlang jij vertrouwen te krijgen, je wilt graag onafhankelijk zijn. Je nieuwsgierige karakter zorgt ervoor dat je graag het ontstaan van dingen wilt begrijpen en wil zien hoe iets in elkaar zit. Goede carrière match: leerkracht, wetenschapper, chirurg, detective of natuurkundige.

BOOGSCHUTTER
Boogschutters houden van filosoferen en zijn energiek. Veel boogschutters omarmen spiritualiteit en dit gebruiken ze in hun werk. Ze graag werken op een plek waar dieren, milieu of therapie centraal staat. Je komt graag buiten en bent besmet met het reisvirus. Collega’s zijn blij met jou omdat je aardig en grappig bent, met jouw humor laat je iedere gespannen situatie tactvol verdwijnen. Een saaie baan is niets voor jou, je hebt een hekel aan routine. Goede carrière match: PR, iets in de reiswereld doen, minister, redacteur, coach of toch dierentrainer.

STEENBOK
Uitdagingen in het werk maken een ambitieuze steenbok het gelukkigst. Je werkt hard en bent een echte doorzetter, met als doel de top bereiken. Je vindt het fijn om wat macht te hebben en voelt je al snel verantwoordelijk. Jij bent de aangewezen persoon op de werkvloer om iedereen op schema te houden en op de regels te wijzen. Al ben je soms geneigd om alleen maar met werk bezig te zijn. Goede carrière match: een baan in de wetenschap, bankier, IT, beheerder of manager.

WATERMAN
Een waterman begrijpt goed wat mensen nodig hebben. Als waterman ben je avontuurlijk en nieuwsgierig. Je kiest graag voor een baan die niet standaard is, je verzet je tegen de zakelijke wereld. Je hecht veel aan je vrijheid. Je doet niet graag dingen omdat ze altijd zo gedaan worden, je bekijkt het door een andere bril. Goede carrière match: een baan in de wetenschap (nieuwe ontdekkingen), biologische boer, muzikant, ontwerper of uitvinder.

VISSEN
Wist je dat vissen het oudste teken van de dierenriem is? Misschien herken je het gevoel een oude ziel bij je te dragen. Je bent gepassioneerd en creatief. Activiteiten al dansen, muziek maken, fotograferen en zo meer ben je erg goed in. Je hebt ook een hele goede intuïtie. Dit kan in je voordeel werken in situaties waarin mededogen een rol speelt. Goede carrière match: verpleegkundig(e), psycholoog, dierenarts of kunstenaar.

Lees meer over:
Economie Carriere Sterrenbeelden

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meest gelezen

Lees meer