De Russen leggen een link tussen moord Skripal en Marco Kroon

Geen categoriemrt 24 2018, 21:00
De Russen kunnen goed omgaan met de realiteit, maar de vraag is of de realiteit die zij presenteren ook echt de werkelijkheid is die wij moeten geloven. Vandaag is er een nieuw hoofdstuk opgesteld over de vergiftiging van ex-Russisch spion Skripal en de gebeurtenissen rondom Macro Kroon.

De Nederlandse militair Marco Kroon bracht in januari naar buiten dat het Openbaar Ministerie onderzoek doet naar hem. Dit omdat hij in 2007 in Afghanistan tijdens een geheime missie een man zou hebben gedood die hem daarvoor kort gevangen had gehouden. Gisteravond meldde Nieuwsuur dat die verklaring er onlangs toe heeft geleid dat Nederlandse commando's uit veiligheidsoverwegingen zijn teruggehaald uit een missiegebied.

De Russische ambassade koppelt beide zaken nu dus aan elkaar. Het is niet uitzonderlijk dat de Russen via hun twitteraccount hun mening ventileren. De diverse Russische ambassades schromen niet om stevige opinies de wereld in te slingeren. Zeker in de zaak Skripal laten ze zich niet onbetuigd.

Dit soort gebeurtenissen zijn dus een perfect voorbeeld voor wat er fout kan gaan als het gaat om het representeren van de waarheid en de realiteit. Wat moeten we hiervan denken? Dat is een goede vraag, want tegenwoordig weten we het gewoon niet meer.
https://twitter.com/rusembassynl/status/977575453513998336
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten