De soap rondom Wilders gaat pas weer verder in februari! Het OM weet zogenaamd van niks over de politieke beïnvloeding

Geen categoriedec 09 2019, 14:00
De soap rondom de vervolging van Wilders krijgt nu toch zijn winterreces, vandaag werd bekend gemaakt in de rechtszaal dat de rechtszaak op 5 februari weer zal worden vervolgd. Grapperhaus kreeg de taak om te zoeken naar bewijs, maar heeft meer tijd nodig. Wilders en zijn advocaat ontbraken vandaag bij de rechtszaak.
Op 5 februari gaat men kijken wat er boven tafel is gekomen rondom enige politiek beïnvloeding van de zaak. In februari gaat men het materiaal van het OM en het ministerie van Justitie bekijken, wanneer we nu eindelijk een uitspraak gaan krijgen is nog onduidelijk. De zaak duurt sowieso al jaren, en nu er steeds meer bewijs ten tafel komt dat er sprake is van politieke beïnvloeding lijkt het einde voor nu nog niet in zicht.
Het meest komische aan deze rechtszaak is dat het OM geen enkel bewijs kan vinden dat er sprake is geweest van een politieke vervolging. Dit lieten ze vandaag weten aan de rechter. Maar wie neemt het OM nog serieus in deze kwestie? Grapperhaus heeft zelf aangegeven begonnen te zijn met een onderzoek naar mogelijk bewijs voor deze politieke vervolging binnen zijn eigen ministerie, in februari zullen we de uitkomsten hiervan horen.
Wilders was samen met zijn team van advocaten niet aanwezig vandaag bij de rechtbank op Schiphol.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten