De vader van dit 4-jarige meisje dacht dat hij wel wist wat een bruiloft was. Z'n dochtertje leest hem eventjes goed de les

De vader van dit 4-jarige meisje dacht dat hij wel wist wat een bruiloft was. Z'n dochtertje leest hem eventjes goed de les

De vader van dit meisje dacht de wijsheid in pacht te hebben en zonder zijn 4-jarige dochter te raadplegen een bruiloft kon organiseren. Dat heeft hij even flink mis!
Toen Jojo's vader een tijdje geleden ging trouwen, was het kleine meisje aanvankelijk verheugd. Ze mocht een bruidsmeisje zijn en zou verantwoordelijk worden voor de bloemen van de grote dag.

Maar naar mate de organisatie vorderde, werd het 4-jarige meisje toch wat geïrriteerd. Jong als ze was, vond ze het toch noodzakelijk om haar vader voor te houden dat hij eigenlijk maar een middelmatige wedding planner is. "Je begrijpt NIET hoe bruiloften werken," werpt ze hem voor de voeten. "Voor geen CENTIMETER!"

En dus kan de vader niets anders doen dan verbijsterd toekijken hoe z'n kleine dochter hem de les leest en hem vertelt hoe het eraan toegaat bij echte bruiloften:

[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/09/You-do-NOT-understand-weddings-AT-ALL.mp4"][/video]
.

En zo is het. En niet anders! Heel goed gezegd, Jojo!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties