De vader van dit 4-jarige meisje dacht dat hij wel wist wat een bruiloft was. Z'n dochtertje leest hem eventjes goed de les

Geen categoriesep 21 2015, 17:00
De vader van dit meisje dacht de wijsheid in pacht te hebben en zonder zijn 4-jarige dochter te raadplegen een bruiloft kon organiseren. Dat heeft hij even flink mis!
Toen Jojo's vader een tijdje geleden ging trouwen, was het kleine meisje aanvankelijk verheugd. Ze mocht een bruidsmeisje zijn en zou verantwoordelijk worden voor de bloemen van de grote dag.
Maar naar mate de organisatie vorderde, werd het 4-jarige meisje toch wat geïrriteerd. Jong als ze was, vond ze het toch noodzakelijk om haar vader voor te houden dat hij eigenlijk maar een middelmatige wedding planner is. "Je begrijpt NIET hoe bruiloften werken," werpt ze hem voor de voeten. "Voor geen CENTIMETER!"
En dus kan de vader niets anders doen dan verbijsterd toekijken hoe z'n kleine dochter hem de les leest en hem vertelt hoe het eraan toegaat bij echte bruiloften:
[video width="640" height="360" mp4="http://www.dagelijksestandaard.nl/wp-content/uploads/2015/09/You-do-NOT-understand-weddings-AT-ALL.mp4"][/video]
.
En zo is het. En niet anders! Heel goed gezegd, Jojo!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten