De vijf-jarige Mary zag haar droom uitkomen op haar sterfbed

Geen categoriesep 15 2016, 11:00
De droom van de vijf-jarige, doodzieke Mary Massey om haar "grote liefde" te trouwen kwam zes uur voor haar overlijden uit.
Mary leed al haar hele leventje aan de vreselijke taaislijmziekte. Deze ziekte zorgt voor taai slijm in de longen, wat de zuurstofinname beperkt en ook andere organen aantast. Artsen vertelden de ouders dat ze steeds harder achteruit ging en dat Mary gauw zou komen te overlijden.
Mary en haar vriendje Damien waren al hun hele leven bevriend. En volgens Kayla Parker, de moeder van Mary, sprak het stel al over trouwen sinds ze twee jaar oud waren. Het was zelfs zo serieus dat Damien Mary een aanzoek deed.
Toen bleek dat Mary elk moment kon komen te overlijden, besloten Kayla en Damians moeder de droom van dit schattige koppel uit te laten komen.
Op donderdagavond vond deze bijzondere gebeurtenis plaats. Mary droeg een prachtige prinsessenjurk en een kroontje en Damien een mooi pak. De ceremonie was compleet met ringen, een prachtige taart voorzien van hun favoriete Disney-figuren en werd bezegeld met een dikke knuffel.
[caption id="attachment_147278" align="aligncenter" width="300"]Mary en Damien (bron: Facebook) Mary en Damien (bron: Facebook)[/caption]
Verdrietig genoeg overleed Mary zes uur later.
Toen bleek dat de familieleden niet genoeg geld hadden om de uitvaart te kunnen bekostigen, deed de oma een emotionele oproep om geld in te zamelen. Via GoFundMe werd een inzamelingsactie gehouden en gelukkig is er meer dan voldoende geld binnen gehaald om de verdrietige ouders van Mary te helpen.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten