De vijf-jarige Mary zag haar droom uitkomen op haar sterfbed

De vijf-jarige Mary zag haar droom uitkomen op haar sterfbed

De droom van de vijf-jarige, doodzieke Mary Massey om haar "grote liefde" te trouwen kwam zes uur voor haar overlijden uit.

Mary leed al haar hele leventje aan de vreselijke taaislijmziekte. Deze ziekte zorgt voor taai slijm in de longen, wat de zuurstofinname beperkt en ook andere organen aantast. Artsen vertelden de ouders dat ze steeds harder achteruit ging en dat Mary gauw zou komen te overlijden.

Mary en haar vriendje Damien waren al hun hele leven bevriend. En volgens Kayla Parker, de moeder van Mary, sprak het stel al over trouwen sinds ze twee jaar oud waren. Het was zelfs zo serieus dat Damien Mary een aanzoek deed.

Toen bleek dat Mary elk moment kon komen te overlijden, besloten Kayla en Damians moeder de droom van dit schattige koppel uit te laten komen.

Op donderdagavond vond deze bijzondere gebeurtenis plaats. Mary droeg een prachtige prinsessenjurk en een kroontje en Damien een mooi pak. De ceremonie was compleet met ringen, een prachtige taart voorzien van hun favoriete Disney-figuren en werd bezegeld met een dikke knuffel.

[caption id="attachment_147278" align="aligncenter" width="300"]Mary en Damien (bron: Facebook) Mary en Damien (bron: Facebook)[/caption]

Verdrietig genoeg overleed Mary zes uur later.

Toen bleek dat de familieleden niet genoeg geld hadden om de uitvaart te kunnen bekostigen, deed de oma een emotionele oproep om geld in te zamelen. Via GoFundMe werd een inzamelingsactie gehouden en gelukkig is er meer dan voldoende geld binnen gehaald om de verdrietige ouders van Mary te helpen.

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties