De vriendschap tussen dit 2-jarig jongetje en ... iemand anders... zal je hart verwarmen

Geen categoriejun 06 2015, 21:00
Vrienden voor het leven... of in ieder geval tot de verhuizing.
Deacon is een 2-jarig jongetje uit Amerika. Nou zijn er nogal veel jongetjes van die leeftijd in dat land (met meer dan 300 miljoen inwoners), dus dat is niet bepaald verbazingwekkend.
Wat wél opmerkelijk is, is de vriendschap die Deacon ontwikkeld heeft met 'zijn' vuilnisman, Oladele Olurunrinu, die ook wel O'Dee wordt genoemd.
Van een heel vroege leeftijd is Deacon gefascineerd door de vuilnisman en zijn truck. Hij vindt het schitterend om O'Dee aan het werk te zien en kijkt er letterlijk elke vrijdag naar uit om hem weer te zien (dan wordt de container van Deacons gezin geleegd).
Deacons moeder, Summer Ross, legt uit:
"Hij heeft echt een vriendschap ontwikkeld met O'Dee, hij kijkt altijd uit naar vrijdag. Ik denk dat dit zijn eerste echte vriend is, waarbij hij begrijpt wat vriendschap inhoudt."
Helaas is er een einde gekomen aan die vriendschap. Deacon, z'n zusje en zijn ouders hebben namelijk een nieuw huis gekocht. Het oude huis was in hun ogen te klein, zeker nu Summer weer zwanger is.
Omdat O'Dee zo belangrijk is voor Deacon besloot mama Summer om een soort van vaarwelfeestje te geven; de enige gasten waren Deacon en, jawel, O'Dee. Ze maakte een pakketje, volgestopt met chocola en andere versnaperingen, die Deacon vervolgens aan zijn maatje kon geven.
En zo geschiedde. O'Dee kwam langs op vrijdag en werd op bijzonder vriendelijke wijze onthaald door Deacon en zijn moeder. De twee zeiden vaarwel tegen elkaar en wensten elkaar het beste. De vuilnisman legt uit:
"Ik ga hem ook missen."
Hier de schitterende video:
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten