Deel in de blijheid van deze vader en zijn peuter als ze op verrassende wijze herenigd worden

Geen categoriedec 13 2015, 18:00
Zie hier het unieke verhaal van Scarlyn en haar zoon Liam... en hoe hun levensveranderende reis in elkaar werd gezet.
Scarlyn Cabral houdt ontzettend van verrassingen. Helaas is er één probleem: ze kan verrassingen maar moeilijk geheim houden. Dat is natuurlijk nogal problematisch omdat een verrassing dan toch wat minder verrassend is.
Nadat ze de baby shower van een nichtje per ongeluk wereldkundig maakte besloot haar familie om Scarlyn nooit meer te informeren over verrassingen. Daar zegt ze zelf het volgende over:

"Ze delen geen geheimen meer met me. In het verleden nodigden ze me altijd uit voor feestjes, maar nu doen ze dat pas op het laatste moment, soms zelfs als het feestje op het punt van beginnen staat."

Toen Scarlyn een droomreis won naar de Dominicaanse Republiek, samen met haar zoontje, was ze dan ook bang dat ze dit echt niet geheim kon houden voor haar man, die daar werkt en haar en haar zoontje lange tijd niet gezien heeft.
Gelukkig voor haar -- en voor haar man Jean -- bleek het tegendeel waar. Dit keer kon ze haar kaken wel stijf op elkaar houden.
liam jean
Het verhaal van Scarlyn, Jean en Liam begint op een ongelooflijke manier. Enkele jaren geleden was Scarlyn namelijk op vakantie in de Dominicaanse Republiek. Omdat ze daar zo lang bleef besloot ze om een baan te nemen. Daar leerde ze Jean kennen.
Het duurde niet lang voordat de twee verliefd op elkaar worden. Ze kregen een relatie... en op een gegeven moment ontdekte Scarlyn dat ze zwanger was.
Hoewel Scarlyn en Jean dol op elkaar waren besloten ze, toen ze zes maanden zwanger was, dat het beter zou zijn voor haar en haar nog ongeboren kind om bij haar familie in New York te zijn.
[caption id="attachment_126700" align="aligncenter" width="735"]Delta YouTube screenshot Delta YouTube screenshot[/caption]
Hoewel het rationeel gezien verstandig was om terug te gaan naar New York was het toch bijzonder lastig voor Scarlyn:

"Het was echt beangstigend om terug te gaan naar New York, zo helemaal in mijn eentje. Ik was bang omdat ik wist dat hij niet bij de geboorte van Liam zou zijn."

Een paar maanden later werd Liam geboren.
liam
Scarlyn legt uit dat haar leven totaal op zijn kop is gezet door de geboorte van haar zoontje:

"Ik denk echt niet meer aan wat ik zelf wil. In het verleden maakte ik grote veranderingen door te denken aan wat ik wilde. 'Ik wil een nieuwe baan, ik wil op vakantie.' Nu vraag ik me alleen af wat het beste is voor Liam."

[caption id="attachment_126702" align="aligncenter" width="735"]Delta YouTube screenshot Delta YouTube screenshot[/caption]
Hoewel Scarlyn en Jean hun relatie beëindigden na de geboorte van Liam, besloten de twee om toch vaak contact met elkaar te hebben zodat hun zoontje zijn vader zou leren kennen.
De drie zitten daarom regelmatig voor de computer om met elkaar te Skypen. Hoewel een peuter is weet Liam dat Jean zijn vader is en houdt hij van hem.
liam skype
Hoe dan ook, omdat ze het zo belangrijk vindt dat Liam zijn vader kent besloot ze om mee te doen aan een wedstrijd van Delta Airlines. De winnaar zou een droomreis krijgen naar de Dominicaanse Republiek.
Voor Scarlyn was dit de ideale gelegenheid om ervoor te zorgen dat Jean zijn zoon eindelijk vast kon houden en de twee elkaar een échte kust konden geven.
En zo besloot ze om mee te doen.
Je kunt je er iets bij voorstellen dat ze ontzettend blij was toen ze hoorde dat ze gewonnen had. Ze wilde het eigenlijk aan Jean vertellen -- ze kon het nauwelijks voor zich houden -- maar besloot dat niet te doen. Ze wilde hem namelijk verwennen.
won
Het team van Delta zette de verrassing vervolgens op. Jean werd verteld dat ze hem graag wilden interviewen in een lokaal park. Hij kwam opdagen, ging zitten en begon te praten. Toen kwamen er ineens twee mensen naast hem zitten:
interview
Jean keek opzij en zag opeens dat Scarlyn en Liam naast hem zaten. Hij knuffelde hen meteen:
hug
Toen het besef tot hem doordrong dat hij zijn eigen zoon eindelijk zag kon Jean het niet meer droog houden:
crying
Dankzij de vele Skype-gesprekken herkende Liam zijn vader en liet hij zich goed knuffelen.
Toen ze eenmaal bij elkaar waren kregen Scarlyn, Jean en Liam (Scarlyn en Jean zijn nog altijd goede vrienden) de tijd om lekker van elkaars aanwezigheid te genieten én van het heerlijke weer in de Dominicaanse Republiek.
trip
Het resultaat: het is een trip die geen van de drie ooit zal vergeten.
forget
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten