Democraten ruziën over corona-aanpak Donald Trump. Joe Biden vergeet de naam van het coronavirus

Democraten ruziën over corona-aanpak Donald Trump. Joe Biden vergeet de naam van het coronavirus

Joe Biden heeft zijn 'joementum' te pakken. Bron: Shutterstock: Door Matt Smith Photographer

Gisteren vond een enorm belangrijk debat plaatst tussen twee politieke fossielen. Joe Biden en Bernie Sanders hadden nog één kans om te 'shinen' voor de nieuwe stemronde van aankomende dinsdag. Helaas was er weinig spektakel. Veel kritiek was er te horen op het beleid van Trump rondom het aanpakken van het coronavirus.

Zoals te verwachten viel was Joe Biden weer enorm zwak, des te erger dat Bernie Sanders zelfs dan niet eens overtuigend kan winnen van een ijlende en wellicht seniel wordende Biden.

?ref_src=twsrc%5Etfw

Beide kandidaten zijn van mening dat Trump te weinig doet om het probleem rondom het virus aan te pakken. Ze vinden dat Trump het leger moet gebruiken om te helpen bij het bouwen van noodziekenhuizen. Bernie Sanders wil het liefst Trump het zwijgen doen opleggen, alhoewel dat niet zo heel slim zal zijn. Dit is al vaker gebeurd en tot op heden totaal niet gelukt.

Het debat werd zonder publiek gehouden, waardoor het debat vrij saai overkwam.

Beide kandidaten komen niet sterk over. Joe Biden is niet in staat een coherent verhaal te vertellen, en ook Bernie Sanders is niet meer in staat om een krachtige boodschap over te brengen zoals hij wel deed in 2016.

Trump heeft inderdaad niet zo veel te vrezen van deze twee Democraten.

?ref_src=twsrc%5Etfw

Lees meer over:
Joe Biden Bernie Sanders

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties