Deugkoning Peter R. de Vries naar het front geroepen om te Baudet-bashen: "We zijn pas écht reddeloos verloren als deze man premier wordt"

Deugkoning Peter R. de Vries naar het front geroepen om te Baudet-bashen: "We zijn pas écht reddeloos verloren als deze man premier wordt"

Peter R. de Vries. Bron: DWDD / Wikimedia Commons.

Peter R. de Vries kan je altijd opbellen om vrolijk mee te doen aan een partijtje Baudet-schelden op de NPO. Waar de meeste mensen met een kritisch verhaal praktisch elke seconde worden onderbroken, mag De Vries gewoon enkele minuten vol praten. Op zijn typische rancuneuze toon en belerende manier van spreken probeert hij nogmaals maar eens aan te geven hoe fout Baudet wel niet zou zijn. Kan De Vries over niks anders praten dan Baudet?

De Wereld Draait Door, we zijn eindelijk bijna af van dit zwaar-over-de-datum-programma, maar nu het einde inzicht is kunnen ze natuurlijk zonder vrees de oude VARA-socialistische vleugels spreiden.

Peter R. de Vries kreeg nog even de kans om te laten zien dat hij een van onze deugkoningen is. Want hij moest ons nogmaals wijzen op de 'walgelijke Marokkanen-tweet' van Baudet. Toegegeven Baudet was te voorbarig in zijn tweet, niet slim, maar het is nu eenmaal gebeurd. Volgende keer: minder impulsief zijn.

?ref_src=twsrc%5Etfw

Maar De Vries is een echte doorbijtertje, hij meent dat de fascistische stormtroepen voor de deur staan en waarschuwt ons allen. Gelukkig maar!.....

De Vries krijgt al een burn-out bij de gedachte dat we wellicht ooit een premier Baudet krijgen, hier moet hij niet aan denken. In zijn ogen is Baudet 'The evil empire', oftewel een absolute no go.

Gelukkig waarschuwt hij ons voor premier Baudet op de vrijdagavond. Nu kunnen we allemaal weer fijn verder leven, want De Vries beschermt ons allen!

Een oproep van de redactie: door de coronacrisis heeft DDS het, net als veel andere websites, ontzettend lastig. Wij willen alles gratis leesbaar houden voor iedereen, waardoor we voor onze inkomsten afhankelijk zijn van reclame. Maar bedrijven hebben financiële zorgen, en hebben dus niet veel te makken. Daar merken wij de gevolgen ook van. Vandaar onze oproep aan u, onze lezers: steun ons alsjeblieft! Via het betrouwbare Nederlandse BackMe-systeem kunt u maandelijks óf eenmalig doneren. Doe dat alstublieft, en help DDS in de lucht te blijven!
Lees meer over:
Peter R. de Vries Baudet dwdd

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties