Deze bevriende weeskindjes zien elkaar na een jaar weer terug

Deze bevriende weeskindjes zien elkaar na een jaar weer terug

Dawson en Hannah waren elkaars beste vriend toen ze samen in een weeshuis in China woonden. Als Hannah dan wordt geadopteerd moet ze haar vriendje achter laten. Maar gelukkig niet voor lang...

Shannon en haar man besloten een kindje te adopteren vanuit China. Het werd een meisje genaamd Hannah. Het viel ze al gauw op dat op elke foto die ze kregen, hun toekomstige dochter te zien was met een jongetje. Ze hielden elkaars handje vast, ze speelden met elkaar en ze knuffelden. Het tweetal leek onafscheidelijk van elkaar. Ook de mensen die het weeshuis hadden bezocht, vertelden Shannon en haar man dat Dawson en Hannah overal met zijn tweeën, hand in hand te zien waren.

Toen de ouders hun dochter ophaalden uit China, brak het hun hart om te moeten zien dat dit jongetje nu alleen achter zou blijven. Hij had nog geen familie en nu moest hij ook nog zijn beste vriendinnetje missen. De gedachte dat Dawson zo alleen was nu, kon de familie niet los laten.

Ze besloten dan ook om op zoek te gaan naar adoptie ouders in Amerika. Op deze manier kon Dawson zijn vriendinnetje weer eens opzoeken. Ze gaven ruchtbaarheid aan hun zoektocht door het plaatsen van foto's op Facebook. En zo gebeurde er een wonder. Ze vonden een fantastische familie voor Dawson. Toevallig woont deze familie ook in Texas, net als Hannah en haar ouders. Sterker nog: ze wonen vijf minuten bij elkaar vandaan. Zo gebeurde het, dat elf maanden later, Hannah en Dawson elkaar weer in de armen konden sluiten.

Shannon vertelt:

Lieve mensen, God heeft onze gebeden verhoord. De juiste mensen, op het juiste moment en op de juiste plaats. Een wonder. Toen we Dawson achter lieten en dat weeshuis deed mijn hart pijn aan de gedachte dat hij daar zat zonder familie. We konden hem niet vergeten. Ik begon iedereen al te vertellen over hem toen we nog in China waren. We hadden Hannah toen nog maar drie dagen bij ons. We zijn zo dankbaar en blij dat de Clary's hem een thuis hebben gegeven. Ze wonen vijf minuten bij ons vandaan en we zijn goede vrienden geworden. Wie weet worden we ooit wel Dawson zijn schoonouders.

Het weerzien van dit geweldig schattige stel tovert een enorme glimlach op je gezicht. Hoe schattig.

Lees meer over:
China

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties