Deze geweldige juf ging van moddervet naar beeldschoon, maar niet iedereen gelooft haar verhaal

Geen categoriejun 02 2016, 15:00
Afvallen is één van de zwaarste uitdagingen voor een mens, en zeker voor iemand die gewend is om flink te eten en weinig te sporten. Dat is al helemaal het geval als je aan obesitas lijdt en letterlijk tientallen kilo's moet afvallen om gezond en slank te worden.
Speciaal voor mensen die het wel met wat minder kilo's kunnen doen (waaronder ondergetekende) dit artikel over een geweldige juf die in relatief korte tijd letterlijk tientallen kilo's is afgevallen en van moddervet naar superfit is gegaan.
Laura Micetich's transformatie is zo indrukwekkend dat sommige gebruikers van sociale media zich afvragen of haar 'nieuwe versie' wel echt dezelfde is als haar dikke versie!
Laura was altijd gezet, maar werd langzamerhand steeds dikker. Op een gegeven moment woog ze maar liefst 135 kilo, wat al veel is voor een man van twee meter, maar al helemaal voor een jongevrouw als zij van gemiddelde lengte.
dik
Met de maand werd Laura dikker. Toen beëindigde ze haar relatie en besloot ze om iets aan zichzelf te doen.
Ze legt uit:

"Het moment waarop alles veranderde was toen ik afstudeerde en net uit een vier jaar durende relatie kwam. Ik wilde juf worden en vond het belangrijk om een goed voorbeeld te zijn voor de kinderen. Ik vond het tot dan toe volkomen normaal om enkele keren per dag naar de koelkast te lopen en daar iets uit te halen wat ik lekker vond. Het was niet zo dat ik at omdat ik emotioneel was; het was een gewoonte geworden."

Hoe Laura er nu uitziet vraag je? Nou, niet schrikken:
fit
Sommige Twitteraars, Instagram-gebruikers, en Facebook-gebruikers vroegen zich af of het echt wel dezelfde vrouw is. Nou, ja, dat is echt zo. Kijk maar naar haar gezicht:
fitter
Wat een ongelooflijke transformatie!
https://www.instagram.com/p/BGCLoVDBTlF/?taken-by=theirongiantess
Het meest indrukwekkende hieraan? Laura heeft geen last van loshangend huid of iets dergelijks. Dat komt volgens haar doordat ze veel aan fitness doet; ze is dus op gezonde wijze afgevallen en heeft spiermassa opgebouwd.
Wil of moet jij ook afvallen en betwijfel je dat je het kunt volhouden? Kijk dan naar Laura voor inspiratie. Als zij het kan, kan jij het ook.
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten