Deze jongen ziet de mislukte pannenkoeken van z'n vader en kan maar één ding uitbrengen

Geen categoriejul 17 2016, 10:00
Sierlijk koken is een gave. En niet eentje die zomaar iedere man bezit bij gratie van z'n vaderschap. Gelukkig is z'n zoontje heel erg begripvol - op het hilarische af.
Arme vader. Hij deed nog zo z'n best om een stel pannenkoeken te bakken die sprekend op Disney-eend Donald Duck moesten lijken. Dat was de theorie, althans. Want in de praktijk leek het werkelijk nergens naar. Een minder gracieus persoon had z'n vader gezegd dat hij het koken gewoon maar weer aan moeder de vrouw moet overlaten - ieder heeft zo z'n sterke en mindere punten, nietwaar? - maar dit jongetje is in ieder geval één ding wel: beleefd.
En dus komt deze vader met de schrik vrij. Niet de grond ingestampt door z'n eigen nageslacht, maar hij krijgt wel een kleine aanwijzing.
https://www.instagram.com/p/BH2TF-EjJrI/
Kijk, dat is nog eens galant. En meer dan waar deze man op had mogen rekenen, wat mij betreft. Ik zou allang in een deuk hebben gelegen bij het aangezicht van deze "Donald Duck" die een pannenkoek moet voorstellen!
De man die het filmpje vastlegde kiest echter partij voor de vader. Hij schrijft:

"Jack weigerde om de overeenkomsten te zijn, waarschijnlijk uit wraak of een diepgewortelde jaloezie jegens z'n vaders pannenkoekenvaardigheden."

Ja, of dat ja. Misschien. Maar waarschijnlijk toch het andere scenario..
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten