Deze kleuters ontsnappen uit de speeltuin... Om een sportwagen te kopen

Geen categoriesep 18 2015, 14:00
Je bent nooit te jong om een mooie auto te kopen!
Een normaal deel van opgroeien is dat je langzaam maar zeker zelfstandiger wordt. Het is dan ook normaal dat jonge kinderen af en toe meer vrijheid willen, dan goed voor hen is. Maar de drang naar vrijheid van deze twee Russische kleuters gaat echt nog een paar stapjes verder!
De twee vijf jaar oude kleuters werkten dagenlang aan hun plan: Ze wilden tijdens het speelkwartier ontsnappen uit de speeltuin van school. Elke dag werkten ze aan het graven van een tunnel met hun plastic schepjes.
Toen de tunnel eindelijk klaar was, was het moment daar dat de twee avontuurlijke kleuters konden ontsnappen. Ze kropen onder het hek van de speeltuin door, en weg waren ze. Toen de lerares doorhad dat ze twee leerlingen miste, waren de boefjes allang op weg, de stad in.
Ze liepen anderhalve kilometer door de stad Magnitogorsk in de Oeral-regio, toen ze bij een autoshowroom aankwamen. Een vrouwelijke automobilist vroeg wat de twee jongetjes in vredesnaam alleen op straat deden, en ze antwoordden dat ze een Jaguar wilden kopen. Er was slechts één probleem, ze hadden geen geld.
Helaas voor de twee lukte het hen niet om een Jaguar aan te schaffen, want de vriendelijke automobiliste reed hen onmiddellijk naar het dichtstbijzijnde politiebureau. Daar werden de jonge avonturiers al snel herenigd met hun bezorgde ouders. Al met al hadden de twee niet hun doel bereikt om een Jaguar te kopen, maar ze hadden wel de grootste lol beleefd aan hun ontsnapping!
Ga verder met lezen
Dit vind je misschien ook leuk
Laat mensen jouw mening weten